X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clostylbegyt jaki lekarz może przepisac?
Odpowiedz

Clostylbegyt jaki lekarz może przepisac?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An1 Znajoma

Wysłany: 16 października 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki lekarz może przepisać clostylbegyt? Byłam dzisiaj u ginekologa i w związku z tym że nie dojrzewają mi jajeczka zapytałam o wspomaganie owulacji. Dostałam odpowiedz taką że to trzeba cały czas mieć pod kontrolą. Nie zapisała mi niczego nowegi na wzrost pecherzyków i ogólnie nie była chętna do zrobienia czegokolwiek aby jeszcze bardziej pomóc w mojej owulacji. Czy ginekolog może przepusywać clostylbegyt czy rovi to inny lekarz?

An1
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie, że robi to ginekolog. Przy stosowaniu tego leku konieczny jest monitoring czyli usg kilka razy w danym cyklu więc może Twój lekarz nie ma na to chęci albo czasu ? Lepiej poszukaj dobrego lekarza który się Tobą odpowiednio zajmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 09:32

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• An1 Znajoma

Wysłany: 17 października 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydawało że ginekolog. Teraz jestem w trakcie poszukiwań innego ginekologa.

An1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ