X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clostylbegyt jaki lekarz może przepisac?
Odpowiedz

Clostylbegyt jaki lekarz może przepisac?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An1 Znajoma

Wysłany: 16 października 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki lekarz może przepisać clostylbegyt? Byłam dzisiaj u ginekologa i w związku z tym że nie dojrzewają mi jajeczka zapytałam o wspomaganie owulacji. Dostałam odpowiedz taką że to trzeba cały czas mieć pod kontrolą. Nie zapisała mi niczego nowegi na wzrost pecherzyków i ogólnie nie była chętna do zrobienia czegokolwiek aby jeszcze bardziej pomóc w mojej owulacji. Czy ginekolog może przepusywać clostylbegyt czy rovi to inny lekarz?

An1
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie, że robi to ginekolog. Przy stosowaniu tego leku konieczny jest monitoring czyli usg kilka razy w danym cyklu więc może Twój lekarz nie ma na to chęci albo czasu ? Lepiej poszukaj dobrego lekarza który się Tobą odpowiednio zajmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 09:32

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• An1 Znajoma

Wysłany: 17 października 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydawało że ginekolog. Teraz jestem w trakcie poszukiwań innego ginekologa.

An1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ