Co dla Panów? Jakie suplementy?
-
Witajcie dziewczyny!
Już się tu udzielałam w temacie PCOS i problemów z ciąża...
Teraz mam nowe pytanie, ale nigdzie tematu nie znalazłam więc zakładam nowy.
Przy okazji tego, że ja piję Inofem zaczytałam się też w suplementy diety dla facetów, na niepłodność i na gorszej jakości nasienie (mój facet niestety pali, pije piwo kilka razy w tygodniu, że już o niezdrowym odzywianiu nie wspomnę)....
O lekarzu specjaliście nie ma mowy bo zaraz się unosi honorem i dumą, więc postanowiłam sama wziąć sprawy w swoje ręce i chciałabym mu kupić Profertil, tego samego producenta co Inofem, skoro mi on służy. www.profertil.pl - piszą tam, że nie zaszkodzi na pewno, a może tylko pomóc. Mam nadzieję, że jak zacznie ten preparat przyjmować to może w końcu ię uda:(
A czy Wasi panowie tez stosują jakies suplementy?Anulka -
nick nieaktualnyAnulka facet przede wszystkim powinien rzucic palenie, nie pic tyle piwa, nie przegrzewac sie na dole. Nawet profertil niewiele pomoze jak facet nie zmieni nawykow, zdrowe odzywianie tez konieczne. Mozesz kupic tanszy bo i tak witaminy nie pomoga jak facet sam bedzie mial gdzies swoje zdrowie.
Agi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadzam się z Aszką.
Ja mojego mężowi od razu uświadomiłam co wpływa negatywnie na jego nasienie i odstawił fajki, mocno ograniczył alko, uważa żeby się nie przegrzewać (każę mu od razu po przyjściu do domu jeansy ściągać!). Myślę, że facet woli robić takie rzeczy niż iść na badania, bo po prostu boi się, że może się okazać, że to problem jego plemników. A jak wiadomo, taka informacja ma przykry wpływ na potencję faceta.
Także Anulka weź się za swojego faceta, wejdź mu na ambicję, bo sam dobrowolnie raczej nie zmieni nawyków
ja mężowi zamówiłam wczoraj fertimen (tzn sam poprosił o jakiś profilaktyczny suplement), jak będę wiedziała jak działa to dam znać -
nick nieaktualnyshooa wrote:Zgadzam się z Aszką.
Ja mojego mężowi od razu uświadomiłam co wpływa negatywnie na jego nasienie i odstawił fajki, mocno ograniczył alko, uważa żeby się nie przegrzewać (każę mu od razu po przyjściu do domu jeansy ściągać!). Myślę, że facet woli robić takie rzeczy niż iść na badania, bo po prostu boi się, że może się okazać, że to problem jego plemników. A jak wiadomo, taka informacja ma przykry wpływ na potencję faceta.
Także Anulka weź się za swojego faceta, wejdź mu na ambicję, bo sam dobrowolnie raczej nie zmieni nawyków
ja mężowi zamówiłam wczoraj fertimen (tzn sam poprosił o jakiś profilaktyczny suplement), jak będę wiedziała jak działa to dam znać -
Nie ma, ze unosi sie honorem. Chce mieć dziecko niech idzie sie zbadać. Same suplementy bez poznania podloza nic nie pomoga. Wiec lepiej z nim porozmawiaj powaznie i niech sie ogarnie.
Mój mąż grzecznie poszedl die przebadac. Dawalam mu adrovit i macę, czasem srokę do popicia. Generalnie pogadaliśmy szczerze i wezmie wszystko co mu podam oraz robi wszystko o co go poproszę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:fermiten tez dobry i znacznie tanszy.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt