X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną conceive plus - jak polepszyć jakość i ilość śluzu
Odpowiedz

conceive plus - jak polepszyć jakość i ilość śluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klina Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawia mnie czy kupowanie kolejnego lubrykantu wspomagającego śluz płodny kobiety i plemniki ma sens?? Używał ktoś kiedyś??

klina
  • Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są już dwa wątki na temat tego zelu. Poszukaj bo fajne rzeczy dziewczyny piszą :)

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
  • muszka27 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conceive plus nie jest taki tani jak na żel - lubrykant, ale jest bardzo dobry :) fajnie imituje naturalny śluz płodny, nie ma zapachu, nie klei się jak inne lubrykanty, no i co najważniejsze... sprzyja plemnikom ;)

atdci09k7wnxofao.png
    hchy3e3kz13tpyy4.png
  • muszka27 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja polecam zakup :) starcza na długo :)

atdci09k7wnxofao.png
    hchy3e3kz13tpyy4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ