Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Crl na początku ciąży ? Jakaś szansa ???
Odpowiedz

Crl na początku ciąży ? Jakaś szansa ???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • StokrotkaNadziei Debiutantka

Wysłany: 18 lipca, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 🌸,
    byłam 7 tygodnia ciąży na pierwszym USG po transferze zarodka 6 dniowego. Niestety Crl wyszło 3,3 mm … czyli mało… za tydzień mam zgłosić się na powtórkę, lekarz uznał, że ciąża pewnie się zatrzyma i trzeba będzie odstawić leki, ale staram się myśleć pozytywnie i szukam historii podobnych do mnie, którym się może udało.
    Czynność serduszka ❤️ była widoczna.

Z góry dziękuję za wszystkie wiadomości 🌸🩷

• Ishildur Autorytet

Wysłany: 20 lipca, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mm zarodka miałam dokładnie w 6 tc i lekarz nie mówił, że to mało, choć wydruk pokazywał, że to mniej niz 1% przypadków. Wszystko potem zarodek nadrobil, a nawet przegonił, teraz jest większy niż średnia. Także trzymam kciuki, licho to wie, rosną jak chcą!:)

👩🏻38 👦🏻38
    06.2024 💔 poronienie 6+4
    ja: amh 2,47-2,76, IBS
    ✔️kariotypy, protrombina, V Leiden, ANA3, białko C i S
    ❌F5 R2 hetero, MTHFR homo, PAI-1 hetero
    on:✔️kariotypy, fragmentacja, HBA, ilość,🔻ruchliwość, budowa
    I IV ICSI 09.2025
    punkcja: 6 🟡4🥚2❄️5AB, 5AB, pgt-a: 1❌, 1🤔
    11.2025 transfer 5AB❄️ mozaika30% 💔5+3
    II IV IMSI 01.2026
    punkcja: 9🟡6🥚1❄️5AB, pgt-a: 1❌ ferrytyna:18
    III IV PICSI 03.2026 +on💊: resveratrol, Q10, vit. C, tran
    punkcja: 9🟡5🥚5❄️pgt-a: 2✔️3❌ ferrytyna:51
    03.06.2026 transfer ❄️4AB
    8dpt beta 63, 10 dpt beta 183, 12 dpt beta 614, 17dpt beta 5247🍀 ferrytyna:29
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ