X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Cyclo-Progynova
Odpowiedz

Cyclo-Progynova

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zuu Debiutantka

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po abrazji martwego zarodka w 9tc. od zabiegu minęły już ponad 3 m-ce, a ja nie dostałam miesiączki. Dlatego lekarz przypisał mi właśnie Cyclo-Progynova do zażywania przez 3 cykle na wyregulowanie cyklu i powiedział, że jak trafi się w między czasie ciąża to po prostu odstawić tabletki...

Proszę powiedzcie mi dziewczyny, czy wiecie by podczas stosowania tego leku możliwe było zajście w ciążę i urodzenie zdrowych dzieciaczków?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuu wrote:
    Jestem po abrazji martwego zarodka w 9tc. od zabiegu minęły już ponad 3 m-ce, a ja nie dostałam miesiączki. Dlatego lekarz przypisał mi właśnie Cyclo-Progynova do zażywania przez 3 cykle na wyregulowanie cyklu i powiedział, że jak trafi się w między czasie ciąża to po prostu odstawić tabletki...

Proszę powiedzcie mi dziewczyny, czy wiecie by podczas stosowania tego leku możliwe było zajście w ciążę i urodzenie zdrowych dzieciaczków?

Ja biore tabletki Cyclo-Progynova już 3 mieśiące,ale jeszcze 3 przede mną;) ginka zapisała mi go również na regulacje @ tyle,że ja je mam długie co 35-38 dni:( można zajść w ciąże z tymi lekami a jak zajdziesz to poprostu odstawiasz niestety nie wiem czy dzieciątka się urodzą zdrowe ale miejmy nadzieje ze tak będzie.Ja dodatkowo biore jeszcze inofolic 2x1 również chciałabym ujrzeć 2 kreseczki bo staram się już rok.Nie trać nadzieji Pozdrawiam i przykro mi z powodu poronienia :(

• Wika! Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoć mozna zajsc w ciąże, ja brałam 1 cykl po zoladexie

endometrioza- moj maly koszmar...:(
    2 ivf - :(
  • zuu Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, a może wiecie, czy wystarczy 1 opakowanie na wyregulowanie cyklu po takich przejściach? nie chciałabym za dużo sztucznych hormonów zażywać...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ