X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Cyclogest a plamienia
Odpowiedz

Cyclogest a plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bloombloo Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2023, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyclogest przyjmuję od 3 dnia po owulacji i mam brać przez 10 dni. Zazwyczaj 9 dnia brania Cyclo mam już niewielkie plamienia czy to nie jest tak, że wtedy hamuje miesiączkę?

38 lat
    Starania od 2021
    2022 laparoskopia
    Endometrioza IV stopnia
    Jajowody drożne
    💊Cyclogest - na niski progesteron
    💊Dostinex: prolaktyna z 30ng na 10ng
    LDN, Acard, Avamina, Sanprobi, suple
    I owulacja prawidłowa, II leczenie stanu zapalnego
    III niepęknięty pęcherzyk, IV niedojrzałe pęcherzyki, IV ovitrelle, V stres, VI ovitrelle
    VII zabieg z kontrastem olejowym
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ