X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Cykl bezowulacyjny przy CLO?
Odpowiedz

Cykl bezowulacyjny przy CLO?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, czy któraś z Was mimo stosowania Clo nie miała owulacji?
    Co prawda nie mierzę w tym cyklu temperatury, ale testy wychodzą od 4 dni ujemne, śluz kremowy. Dziś mój 11dc, jutro idę na monitoring. A CLO brałam od 2-6dc 2*1.
    Ktoś? coś ? :)
    dziękuję :)

uwo93e3kxvexoenv.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na trzy cykle z clo miałam 2 nie owulacyjne, także różnie to bywa:) powodzenia na monitoringu:)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na 5 cykli chyba tylko 2 owulacyjne, teraz 6 cykl z clo i się okaże niebawem :)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze byc bezowulacyjny. Dziewczyny sa najlepszym przykladem, ale 11 dc i testy owu to za malo do stwierdzenia braku owulacji. Bez paniki, na owulacje jeszcze jest czas :) ja przy clo mialam nawet w 17 dc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:38

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedzi.
    Trzymam kciuki :)

uwo93e3kxvexoenv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze byc bezowulacyjny a moze nie byc, mi w jednym cyklu pokazalo calkiem bezowu a jak poszlam na monit to sie okazalo ze jestem po owulacji, wiec trzeba to sprawdzic na monitoringu, bo mi ani temperatura ani testy owulacyjne, ani sluz-bo nie mam, nic nie pokazywały.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja miałam 2 cykle z clo i były bezowulacyjne i lekarz zmienił mi leki na femare bo stwierdził ze szkoda cykli na clo... z femara pierwszy cykl był już owulacyjny a teraz jest drugi. Jest trochę silniejsza niż clo.. Powodzenia

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ