Witam dziewczyny, moja historia zaczela się w marcu 2013 gdy postanowiliśmy z mężem postarać sie o dzidzie, w maju okazalo sie ze ma pco i zaczelam brac clo w lipcu i duphaston od 16 do 25 dnia jedna tabletke ale cykle misie i tak wydluzyly do 33-36 dni. Zmienilam lekarza ktory kazalbrac dupka dwa razy dzienni od 16 do 25 dnia i clo od 5 do 9 i oczywiscie jezdzilam namonitorin od wrzesnia. Cykle mi sie wyregulowaly super do 28 dni, bale w listopadzie na usg okazalo sie ze mam torbiel wielkosc 3 na 4,5 cm. Dr powiedziala ze spokojnie i ze sie wchlonie zebym 5 dnia nastepngo cyklu n usg przyjechala. Po usg 5 dnia okazlo sie ze torbiel urosla do wielkosci 5 na 6 cm. Lekarka powiedziala ze w moe stanie sie cudzi i sie wchlonie bralamdupka 2 razy od 16 do 25 dnia, w tym cyklu jednak jak na złość dzisiaj mam 33 dzien i brak @ od 22 dnia boli mnie sutki w tymmiesiącuodpuscilam sobie miezenie tempki bo stwierdzilam ze to bez sensu. Zmierzylam z ciekawosci trzy dnitmu bylo 36,95 nastepnego dnia juz nizej 36,72 i pozniej 36,66. Dodam tylko ze jak nie kialam ovulacji to moja temp byla zawsze niska czyli wachala sie od 36,00 do 36,45. I teraz nie wiem czy to wszystko prżez torbiel nie jest.
sylwia1808