distreptaza a starania
-
Cześć dziewczyny, chciałam się poradzić osób, które stosowały distreptazę... Miałam w zeszłym cyklu zastosować od 6 do 12 czopków, niestety wyszło tak, że wzięłam tylko 4 i teraz się zastanawiam czy w tym cyklu sobie nie zaaplikować 6. Czy w cyklu z distreptazą trzeba odpuścić starania? Niestety wizytę u gina mam dopiero po 20dc ;/ Czy można się spokojnie starać oczywiście odstawiając lek przed owu?
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Wiesz co distreptaza zawiera silne enzymy proteolityczne. Ja kiedyś dostałam te czopki, ale lekarz mi od razu powiedział, ze jak sie staram, to żebym ich nie stosowała, bo utrudniają zagnieżdżenie. Takze stosowałam w trakcie okresu i skończyłam przed owulka. Ja mialam doodbytniczo.
-
Mi lekarz zakazał stosować podczas @, dopiero po jej zakończeniu. Ale się zastanawiam czy nawet odstawiając przed owu można jakoś zaszkodzić? W sumie w cyklu gdzie wzięłam te 4 czopki później (już po ich odstawieniu) długo bolał mnie brzuch i okres był dość bolesny (a zawsze mam bezbolesne). Stąd właśnie moje wątpliwości ;/
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
doodbytniczo na rozpuszczenie ewentualnych zrostów w macicy i okolicy jajowodów...
zastanawiam się jak długo substancja czynna krąży jeszcze w organizmie po odstawieniu:)
-