Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › długa faza lutealna po CLO
Odpowiedz

długa faza lutealna po CLO

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • potworu Przyjaciółka

Wysłany: 28 czerwca 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

Może wy też miałyście taką sytuację, poradźcie coś.
    W tym miesiącu po raz pierwszy miałam stymulację CLO. Super wszystko, piękna owulacja w 13dc.
    Teraz tylko coś nie tak- okres powinnam mieć w 26 dc (moja FL zazwyczaj ma 12 dni, 13-tego przychodzi @). Dziś już mój 31 dc, czyli moja FL teraz trwa już 18-sty dzień! Testy wychodzą negatywne, zarówno sikańce , jak i beta.
    Czy macie podobne doświadczenia? Mam ciągle malutką nadzieję, że jednak jest szansa na fasolkę, ale chyba nie mam na co liczyć :(
    Będę wdzięczna za odpowiedź!

• potworu Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej, podbijam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, widzę, że stara wiadomość, ale nikt Ci nie odp. Ja po Clo mam dłuższą fazę lutealna. Wydluzyla się z 13-14 do 16-18 dni. Moja gin bardzo się z tego powodu ucieszyła i stwierdziła, że tak ma to działać :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ