X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną długa faza lutealna po CLO
Odpowiedz

długa faza lutealna po CLO

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • potworu Przyjaciółka

Wysłany: 28 czerwca 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

Może wy też miałyście taką sytuację, poradźcie coś.
    W tym miesiącu po raz pierwszy miałam stymulację CLO. Super wszystko, piękna owulacja w 13dc.
    Teraz tylko coś nie tak- okres powinnam mieć w 26 dc (moja FL zazwyczaj ma 12 dni, 13-tego przychodzi @). Dziś już mój 31 dc, czyli moja FL teraz trwa już 18-sty dzień! Testy wychodzą negatywne, zarówno sikańce , jak i beta.
    Czy macie podobne doświadczenia? Mam ciągle malutką nadzieję, że jednak jest szansa na fasolkę, ale chyba nie mam na co liczyć :(
    Będę wdzięczna za odpowiedź!

• potworu Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej, podbijam!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, widzę, że stara wiadomość, ale nikt Ci nie odp. Ja po Clo mam dłuższą fazę lutealna. Wydluzyla się z 13-14 do 16-18 dni. Moja gin bardzo się z tego powodu ucieszyła i stwierdziła, że tak ma to działać :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ