Dobry endokrynolog/ ginekolog Warszawa
-
Witajcie Kochane,
Proszę polećcie dobrego endokrynologa, który jest również ginekologiem- z Warszawy.
W listopadzie robiłam badania Tsh i miałam 2,9. Moja ginekologa powiedziała że mieszczę się w normie jeżeli chodzi o starania o Bobaska.
Powtórzyłam badania 3 tygodnie temu tsh 6,72 a wczorajsze wyniki to 5,9. Dodam że ft3 w normie a ft 4 w dolnej granicy normy.
Z góry dziękuję za polecenia. -
Cześć,
Nie polecę lekarza. Mój lekarz ( z Poznania) pilnowal, żebym miała tsh podczas starań do 1,5 , najlepiej koło 1.
2,9 to było wg mojej dostępnej wiedzy już zbyt wysokie i lekarza powinien już wtedy coś zalecić.
Trzymam kciuki, żebyś szybki znalazła dobrego lekarza ✊✊ -
Dr Marcin Wrona lub dr Marzena Żaboklicka-Kurowska najtansi nie sa, ale lepszych nie znajdziesz. Oboje pracuja w szpitalu na Karowej i ogarniaja trudne starania o ciaze. Wrona jest tez poloznikiem z certyfikatem fmf, Żabokicka-Kurowska swietny specjalista i najbardziej empatyczny lekarz jakiego w zyciu spotkalam.02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
-
PozytywnaAna wrote:Cześć,
Nie polecę lekarza. Mój lekarz ( z Poznania) pilnowal, żebym miała tsh podczas starań do 1,5 , najlepiej koło 1.
2,9 to było wg mojej dostępnej wiedzy już zbyt wysokie i lekarza powinien już wtedy coś zalecić.
Trzymam kciuki, żebyś szybki znalazła dobrego lekarza ✊✊ -
dydone wrote:Dr Marcin Wrona lub dr Marzena Żaboklicka-Kurowska najtansi nie sa, ale lepszych nie znajdziesz. Oboje pracuja w szpitalu na Karowej i ogarniaja trudne starania o ciaze. Wrona jest tez poloznikiem z certyfikatem fmf, Żabokicka-Kurowska swietny specjalista i najbardziej empatyczny lekarz jakiego w zyciu spotkalam.
Dzięki Dydone 😉dydone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamyczek1826 wrote:Dziękuję za polecenie. Sprawdziłam Dr Wronę i ma baaardzo dużo pozytywnych opinii. Zadzwoniłam do Kliniki gdzie leczy i terminy są na lipiec 😞 jsk do tego czasu nie uda mi się ustabilizować tego tsh u innego lekarza to na pewno się zgłoszę do Wrony.
Dzięki Dydone 😉
O wow!
To niezły kosmos z terminami 😳
Zobacz tez Zabokicka. Gdyby udalo Ci sie do niej dostac, z pewnoscia nie pozalujesz! Jedyny minus- nie prowadzi ciazy.02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
-
Dzień dobry ,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję.
https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6 -
Kamyczek1826 wrote:Witajcie Kochane,
Proszę polećcie dobrego endokrynologa, który jest również ginekologiem- z Warszawy.
W listopadzie robiłam badania Tsh i miałam 2,9. Moja ginekologa powiedziała że mieszczę się w normie jeżeli chodzi o starania o Bobaska.
Powtórzyłam badania 3 tygodnie temu tsh 6,72 a wczorajsze wyniki to 5,9. Dodam że ft3 w normie a ft 4 w dolnej granicy normy.
Z góry dziękuję za polecenia.
doktor 14,5%... -
W Renort jest doktor Poręcka. Ja się zapisuję zawsze sporo wcześniej, ale obstawiam, że ma terminy. Bardzo zaangażowana, pomocna, widać, że się jej chce. Jeśli jest dostępna, to moim zdaniem warto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca, 12:50
-