X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dofinansowanie IVF we Wrocławiu - jest decyzja (INVICTA)
Odpowiedz

Dofinansowanie IVF we Wrocławiu - jest decyzja (INVICTA)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia DRP Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia 2019, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Przetarg na wykonywanie dofinansowanych zabiegów wygrała INVICTA. Dzwoniłam do nich ale nie mają jeszcze szczegółów i wytycznych, te beda na dniach.

Ja w piątek kończę 40tkę wiec pewnie się nie załapię ale jak jesteście zainteresowane to dzwoncie do kliniki i zostawcie na siebie namiar, beda oddzwanić.

Trzymam kciuki za nas wszystkie
    Pozdrawiam
    Nat

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na zbyciu:
    - 4opak. Orgalutranu
    - 4szt. Gonapeptylu Daily
    - 1opak. Menopuru 600j.
    - 4opak. Ovaleap 300j. (zamiennik Gonal F)

Jak coś to priv.

Natalia DRP lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

dzwonili dziś do mnie z Invicty, umówili mnie na rozmowę

Dobrze to wygląda z tymi dofinansowaniami, miasto dopłaca 5000 zł

Podbijam bo może jakaś wrocławianka byłaby zainteresowana

• Rossa Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej czy ktoś tu jeszcze zagląda? Mam umowioną wizytę kwalifikacyjną do programu. Nie wiem czy się zalapiemy ale warto spróbować. Ile czekalyscie od wizyty do startu procedury?

Wysłany: 24 czerwca 2019, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Rossa. Na wizycie od razu Cie zakwalifikuja, jesli spelniasz podstawowe kryteria: wiek do 42, AMH min 0.7 i potwierdzony rok leczenia bezpłodności.

Z grubsza: zaczynasz od badań- ok 1 miesiąc. Wyciszanie jajnikow: 1 cykl, symulacja 1 cykl.

To taki raczej bardzo optymalny scenariusz.

Koszt w INVICIE to 8900 (w tym dofinansowanie 5000), dodatki: duzoooo wiecej, dowiedz sie czy i czego potrzebujesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 12:16

• Rossa Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Natalia za odpowiedź. A nam powiedzieli na wstępie że dopłacić musimy 5900 plus dodatki, dziwne. A u ktorego lekarza jesteście?

Wysłany: 25 czerwca 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossa, dobrze piszesz. 5900 placisz a 5000 wynosi dofinansowanie. Pomylilam kwote 8900 z invimedem (tu cena bez badan)

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We Wrocławiu pary już mogą skorzystać z dofinansowania in vitro. Tutaj znajdziecie więcej informacji: https://www.klinikainvicta.pl/leczenie-nieplodnosci/programy-in-vitro/program-in-vitro-we-wroclawiu/.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ