Selina wrote:
Jak już 3 dawki wzięłaś, to myślę że zdarzyła już spaść. Zbicie prl też jest ważne dla właściwego poziomu proga, przy niższej prl będzie on ładnie rósł po owu.
Ja miałam 3 IUI i przy ostatniej miałam Encorton (chociaż bardziej to placebo, bo tylko 5mg, co ponoć nic nie daje) i zastrzyk Accofil w dniu IUI. Nic to nie dało, możliwe że moje endo było wtedy problemem. Do tej pory nie zdarzylam go zbadać, bo ciągle histero mi się przekłada
Teraz czekam na 5.10., może wtedy się uda zrobić i obczaic środek.
Co do hazardu i niekontrolowanych zakupów, to miałam takie skutki przy stymulacji
Nigdy nie byłam zakupoholiczką a był jeden miesiąc, że kupowalabym wszystko!
szok, aż mąż był w szoku co się ze mną dzieje, heh
To kiedy ta IUI i gdzie?
Ufff, to dobrze skoro mówisz, że tak szybko spada, lekarze są tak czasami oszczędni w słowach, że niby odpowiadają na Twoje pytanie a nic nie wiesz
W prg upotruje trochę nadzieje, za każdym razem miałam niski prg przy ciążach, beta przyrastala prawidłowo a prg ledwo ledwo i było po ciąży...
U mnie pierwsza IUI, pewnie bedzie to połowa przyszłego tygodnia, wczesniej próbowalismy naturalnie z Metypredem 8 mg czyli to jest jak 10 mg encortonu, clexane i luteina ale przy sterydzie przestałam w ogóle zachodzić. Jestem z Trójmiasta.
A co jest nie tak u Ciebie z endo? Jakie masz wskazania do histero? Mi nie chca zrobić podobno nie ma wskazań. A ja jakos im nie wierzę