X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr A. Zyguła Klinika Leczenia Niepłodności
Odpowiedz

Dr A. Zyguła Klinika Leczenia Niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylviazett Nowa

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któras leczy się u dr Aleksandry Zyguła na Starynkiewicza w Warszawie?

ide dziś na 1 wizyte i mam mega stracha, a nie mogę znaleźć żadnych opini.

Napiszcie prosze jesli któras ma lub miała z nia kontakt.

Sylviazett
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie miałam.

Też idę na Starynkiewicza na pierwszą wizytę pod koniec sierpnia. Napisz koniecznie, co i jak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z netu wynika ze to jakas młoda lekarka stad pewnie nie ma opinii. Najwazniejsze to niech sprawdzi Wasze badania, zaleci i powie jaki jest plan.

• Sanna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza wizyta u dr Zyguly nie była dobrym doświadczeniem, usłyszałam nawet tekst ze jestem przecież młoda (28lat) i co się tak spiesze do invitro, dodam ze mamy słabe nasienie, wydebilam skierowanie na monitoring i wyszłam zrozpaczona podejściem. Natomiast na monitoringu Pani doktor wykazała dużo więcej zainteresowania i następne spotkanie było bardzo na plus. Wiem jedno i tak będziemy korzystać prywatnie z kliniki invicta.

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tu co się tak spiesze nie odnosiło się tylko do in vitro ale wogole o chec zajścia w ciaze

74di4z174lr410ce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale monitoring robiła już inna ginka czy też pani Zyguła?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez Pani Doktor Zyguła przepraszam ze tak pozno odpisuje

74di4z174lr410ce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna wrote:
    i tu co się tak spiesze nie odnosiło się tylko do in vitro ale wogole o chec zajścia w ciaze

dziwne

jak w klinice leczenia niepłodności można mieć takie podejście do chęci zajścia w ciążę?
    28 lat to już człowiek nie jest pierwszej świeżości, więc na co tu czekać?? O.o
    bez sensu

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie :) Hi hihi tez nie czuje się już nastolatka :) Ale na monitoringu podeszła do mnie inaczej, polecam Dr Dziadeckiego :)

74di4z174lr410ce.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ