X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr A. Zyguła Klinika Leczenia Niepłodności
Odpowiedz

Dr A. Zyguła Klinika Leczenia Niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylviazett Nowa

Wysłany: 29 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któras leczy się u dr Aleksandry Zyguła na Starynkiewicza w Warszawie?

ide dziś na 1 wizyte i mam mega stracha, a nie mogę znaleźć żadnych opini.

Napiszcie prosze jesli któras ma lub miała z nia kontakt.

Sylviazett
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie miałam.

Też idę na Starynkiewicza na pierwszą wizytę pod koniec sierpnia. Napisz koniecznie, co i jak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z netu wynika ze to jakas młoda lekarka stad pewnie nie ma opinii. Najwazniejsze to niech sprawdzi Wasze badania, zaleci i powie jaki jest plan.

• Sanna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza wizyta u dr Zyguly nie była dobrym doświadczeniem, usłyszałam nawet tekst ze jestem przecież młoda (28lat) i co się tak spiesze do invitro, dodam ze mamy słabe nasienie, wydebilam skierowanie na monitoring i wyszłam zrozpaczona podejściem. Natomiast na monitoringu Pani doktor wykazała dużo więcej zainteresowania i następne spotkanie było bardzo na plus. Wiem jedno i tak będziemy korzystać prywatnie z kliniki invicta.

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tu co się tak spiesze nie odnosiło się tylko do in vitro ale wogole o chec zajścia w ciaze

74di4z174lr410ce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale monitoring robiła już inna ginka czy też pani Zyguła?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez Pani Doktor Zyguła przepraszam ze tak pozno odpisuje

74di4z174lr410ce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna wrote:
    i tu co się tak spiesze nie odnosiło się tylko do in vitro ale wogole o chec zajścia w ciaze

dziwne

jak w klinice leczenia niepłodności można mieć takie podejście do chęci zajścia w ciążę?
    28 lat to już człowiek nie jest pierwszej świeżości, więc na co tu czekać?? O.o
    bez sensu

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie :) Hi hihi tez nie czuje się już nastolatka :) Ale na monitoringu podeszła do mnie inaczej, polecam Dr Dziadeckiego :)

74di4z174lr410ce.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ