Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Anetta Karwacka czy Dr Maksym
Odpowiedz

Dr Anetta Karwacka czy Dr Maksym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nana99 Znajoma

Wysłany: 11 listopada 2025, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Przeszłam już
    Wizyty u trzech lekarzy.
    Niestety żaden nie patrzył holistycznie.
    Kogo polecacie do szukania przyczyny nieplodnosci. Dr Anetę Karwcacka? Czy dr Maksyma z Instytutu rodziny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2025, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy czego oczekujesz od lekarza. Dr Maksym jest zwolennikiem naturalnego zajscia w ciaze, metody naprotechnologii. Mysle ze na szukanie przyczyn to bedzie dobra opcja. Jezeli macie juz jakas zdefioniowana przyczyne, ktora uniemozliwia zajscie w ciaze naturalnie to dr Karwacka.

• Nana99 Znajoma

Wysłany: 11 listopada 2025, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NovaStaraJa wrote:
    Zalezy czego oczekujesz od lekarza. Dr Maksym jest zwolennikiem naturalnego zajscia w ciaze, metody naprotechnologii. Mysle ze na szukanie przyczyn to bedzie dobra opcja. Jezeli macie juz jakas zdefioniowana przyczyne, ktora uniemozliwia zajscie w ciaze naturalnie to dr Karwacka.
    Nie mamy konkretnej przyczyny. Jeden mówi że badania męża super drugie ze nie idealne. Jeden ze ja super drugi ze zanjiskie amh i nie czekać tylko in vitro. Poza badaniem drożności nie miałam nic więcej

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ