X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Grettka - Katowice
Odpowiedz

Dr Grettka - Katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MalinowskaM Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziweczyny, czy ktoś miał doświadczenia z dr Gretkką? My jesteśmy jeszcze przed pierwszą wizytą, ale fajnie jakby któraś z Was podzieliła się doświadczeniami.
    Nie wiem czego się spodziewać.

Od 2021r. staramy się bezskutecznie o mały Skarb
    Teraz czas na IVF :)
  • Krakowska Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2023, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kilka razy byłam u niego jak był jeszcze w Gyncentrum. Nie uchodzi za tzw. sympatycznego, ale moim zdaniem konkretny i co lubię nie owija w bawełnę. Wykłada kawę na ławę.

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
  • monester Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2023, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do niego chodziłam kiedyś , nie radzi sobie z presją czasu /i jest trochę gburem. Chodziłam do niego przy etapie inseminacji i wczesniej starań naturalnych pod USG. Na pewno nie jest bajkopisarzem. Ale moim zdaniem powinien już wcześniej podjąć decyzję o przejściu na ivf a nie traciliśmy cenny czas bez żadnej dodatkowej diagnostyki. Stymulacja kompletnie nie trafiona- rozpisał mi leki do pierwszej procedury i zniknął z kliniki. Nic z niej nie wyniknelo, bo wpakował przy niskim amh we mnie ogromne ilości hormonów i to w tabletkach i w zastrzykach. Potem zniknął i odnalazł się w nowo powstałej klinice. Może tam ma większy zapał do leczenia.

• MalinowskaM Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia 2023, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. A jak pierwsza wizyta? Od razu jakieś badania czy to bardziej konsultacje?

Od 2021r. staramy się bezskutecznie o mały Skarb
    Teraz czas na IVF :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ