X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Grettka - Katowice
Odpowiedz

Dr Grettka - Katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MalinowskaM Debiutantka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziweczyny, czy ktoś miał doświadczenia z dr Gretkką? My jesteśmy jeszcze przed pierwszą wizytą, ale fajnie jakby któraś z Was podzieliła się doświadczeniami.
    Nie wiem czego się spodziewać.

Od 2021r. staramy się bezskutecznie o mały Skarb
    Teraz czas na IVF :)
  • Krakowska Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2023, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kilka razy byłam u niego jak był jeszcze w Gyncentrum. Nie uchodzi za tzw. sympatycznego, ale moim zdaniem konkretny i co lubię nie owija w bawełnę. Wykłada kawę na ławę.

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
  • monester Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2023, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do niego chodziłam kiedyś , nie radzi sobie z presją czasu /i jest trochę gburem. Chodziłam do niego przy etapie inseminacji i wczesniej starań naturalnych pod USG. Na pewno nie jest bajkopisarzem. Ale moim zdaniem powinien już wcześniej podjąć decyzję o przejściu na ivf a nie traciliśmy cenny czas bez żadnej dodatkowej diagnostyki. Stymulacja kompletnie nie trafiona- rozpisał mi leki do pierwszej procedury i zniknął z kliniki. Nic z niej nie wyniknelo, bo wpakował przy niskim amh we mnie ogromne ilości hormonów i to w tabletkach i w zastrzykach. Potem zniknął i odnalazł się w nowo powstałej klinice. Może tam ma większy zapał do leczenia.

• MalinowskaM Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia 2023, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. A jak pierwsza wizyta? Od razu jakieś badania czy to bardziej konsultacje?

Od 2021r. staramy się bezskutecznie o mały Skarb
    Teraz czas na IVF :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ