X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Paśnik zamienię się terminem
Odpowiedz

Dr Paśnik zamienię się terminem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2024, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wizytę na 18.03 w Łodzi u Paśnika, może ktoś chce się zamienić na późniejszy termin?

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2024, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey a mogę się dowiedzieć gdzie się umawiałaś? W jakim miejscu? Ja właśnie rozważam żeby się zapisać więc wypytuje? Jest to twoja pierwszy za wizytą czy kolejną?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ