X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr Paśnik zamienię się terminem
Odpowiedz

Dr Paśnik zamienię się terminem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avanti23 Ekspertka

Wysłany: 14 marca, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wizytę na 18.03 w Łodzi u Paśnika, może ktoś chce się zamienić na późniejszy termin?

• NovaS Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey a mogę się dowiedzieć gdzie się umawiałaś? W jakim miejscu? Ja właśnie rozważam żeby się zapisać więc wypytuje? Jest to twoja pierwszy za wizytą czy kolejną?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ