Dr Wyroba - Centrum Macierzyństwo Kraków
-
Witam czy ktoś leczy się u dr. Wyroby? Czy ktos robił u niego IUI i jak to wyglądało czy się udało? I pytanie odnośnie in vitro, czy jak np wszystkie badania są ok i jest niepłodność idiopatyczna to jak długo przygotowuje się do IVF? zmieniłam lekarza i właśnie jestem stymulowana do IUI przez właśnie tego doktora lekiem Letrozole Bluefish
-
Andziak wrote:Witam czy ktoś leczy się u dr. Wyroby? Czy ktos robił u niego IUI i jak to wyglądało czy się udało? I pytanie odnośnie in vitro, czy jak np wszystkie badania są ok i jest niepłodność idiopatyczna to jak długo przygotowuje się do IVF? zmieniłam lekarza i właśnie jestem stymulowana do IUI przez właśnie tego doktora lekiem Letrozole Bluefish
Hej ja się wlecze u doktora. Przychodzisz z mężem na godzinę potem jak on zrobi swoje to czekasz 2 h potem pielęgniarka przychodzi po Ciebie zabierze do gabinetu ty robisz swoje czekasz aż doktor przyjdzie siadasz na fotel on ci zakłada wziernik i wkłada rorke której w ogóle nie czujesz A jeszcze przed tym robi USG. Potem Leżysz 10 min i czekasz w spokoju . Później przychodzi pielęgniarka i ci wyciąga ten plastik. Osobiście jest tam taka bladyna bardzo miła i delikatna. Ja miałam teraz 2 IUI I czekam ja mam tylko latrazoll i zastrzyk. Mam ten sam problem. Polecam rozluznianie miednicy u fizjoterapeuty. -
Asia8818 wrote:Hej ja się wlecze u doktora. Przychodzisz z mężem na godzinę potem jak on zrobi swoje to czekasz 2 h potem pielęgniarka przychodzi po Ciebie zabierze do gabinetu ty robisz swoje czekasz aż doktor przyjdzie siadasz na fotel on ci zakłada wziernik i wkłada rorke której w ogóle nie czujesz A jeszcze przed tym robi USG. Potem Leżysz 10 min i czekasz w spokoju . Później przychodzi pielęgniarka i ci wyciąga ten plastik. Osobiście jest tam taka bladyna bardzo miła i delikatna. Ja miałam teraz 2 IUI I czekam ja mam tylko latrazoll i zastrzyk. Mam ten sam problem. Polecam rozluznianie miednicy u fizjoterapeuty.
-
U mnie dr W robił transfer, ma dobrą rękę 🙂
Asia8818 lubi tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Sylwia Sylwia wrote:U mnie dr W robił transfer, ma dobrą rękę 🙂
może zależy którą ręką robi, prawą czy lewąSylwia Sylwia, Asia8818 lubią tę wiadomość
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
Ja miałam u niego IUI. W zastępstwie za dr P. Nie udany. Ale to nie wina dr. Nie zrobił na mnie zbyt dobrego wrażenia. Miałam odczucie że nie na rękę mu było robienie mi IUI. Chyba miał lepsze rzeczy do roboty. Nie wiem jakim jest lekarzem.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
Sasha80 wrote:Czy on do wszystkich pacjentek mówi 'na ty' i zawsze się tak spieszy i każe robić drogie badania, chociaż poprzednie są jeszcze ważne? Strasznie mnie zniechęcił na pierwszej wizycie.
Natomiast z czasem - zwłaszcza po odejściu z CMM - jednak dało się zauważyć szybsze tempo wizyt, lekkie roztargnienie (?) i mniejsze zaangażowanie w to, z czym się do niego przychodziło. Co do badań to u mnie raczej było w drugą stronę - niewiele miałam ich zleconych. -
nick nieaktualnyblueberry_7 wrote:Chyba tak, taki ma "styl". Mi to osobiście nie przeszkadzało, bo przez to czułam się swobodniej, ale rozumiem, że nie każdemu może się to podobać.
Natomiast z czasem - zwłaszcza po odejściu z CMM - jednak dało się zauważyć szybsze tempo wizyt, lekkie roztargnienie (?) i mniejsze zaangażowanie w to, z czym się do niego przychodziło. Co do badań to u mnie raczej było w drugą stronę - niewiele miałam ich zleconych. -