X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Drożność - Warszawa
Odpowiedz

Drożność - Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2021, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny , gdzie robiliście badanie drożności jajowodów w Warszawie , które miejsce możecie polecić ? Jak odczucia podczas badania ? Może którejś z was samo badanie „ pomogło „ zajść w ciąże ? ☺️

• Anettaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2021, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda że nie było odzewu bo też jestem ciekawa

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2021, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Ja drożność robiłam w Bocianie w Warszawie-badanie bezbolesne w moim przypadku. Niestety nie pomogło.mi to zajść w ciążę, po drożności miałam trzy stymulacje i tez nic...

• wojaniela Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2022, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie warto zrobić nie wiem, ale na pewno nie warto w Szpitalu Bielańskim. Źle wykonane, kontrast wylał się całkiem na zewnątrz, opis z kosmosu - według tego badania miałam drożny lewy jajowód, którego nie mam. Zrobiłam tam, bo potrzebowałam klasycznego HSG pod kontrolą RTG.

• Imbirowa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2022, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w Fertinie. Całkowicie bezbolesne, wspaniały personel medyczny.

2017.05 - rozpoczęcie starań
    2019.05 - HSG ✅
    2019.06 - 👼🏻
    2019.10 - IUI ✅
    2020.06 - 👶🏼
    2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
    2022.04 - HSG ✅
    2022.05 - 4 IUI ❌
    2025 - IVF
    👩🏻
    📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
    📍 Hashimoto, niedoczynność
    📍 PAI- 1 homo

👨🏼
    📍 Hormony ✅
    📍 Morfologia 2-3 %
  • calistas Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :),
    przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
    Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję.

https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6

• IlonaQ Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2023, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Podbijam. Czy robiliście w tym roku badanie drożności w Warszawie? Jaką metodą? Czy polecacie konkretne miejsca lub lekarzy?

Będę wdzięczna za informację 🙂

Starania od Września 2018❤️‍🩹
    05.06.2025 - drożność z lipiodolem - oba drożne 🥳
    Plamienia? 🤔
    ANA1 ❌
    Czekam na cud 🙏 -> 08.2025, Błogosławiony Bóg co daje życie! poronienie 5tc, Józef 💔
    Z nadzieją i ufnością czekamy na kolejny cud 🥹🙏

26.10.25r. ⏸️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ