X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną duphaston a castangus
Odpowiedz

duphaston a castangus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • małolata Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

czy te dwa specyfiki można brać równolegle? Prawie od początku cyklu jem castangus, zioła ojca sroki oraz piję inofolic. Teraz od 36dc mam włączyć duphaston. I teraz pytanie? Czy mogę brać to co dotychczas + duphaston? Niestety zapomniłam się o to podpytać swojej ginki :(, a czytałam, że castnagusa i duphastonu lepiej nie łączyć...

201710037452.png
    201505144565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie mozesz sprobowac brac jak cos sie bedzie działo nie tak to odstawisz.

• małolata Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, dzięki! :)

201710037452.png
    201505144565.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ