X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną duphaston a castangus
Odpowiedz

duphaston a castangus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • małolata Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

czy te dwa specyfiki można brać równolegle? Prawie od początku cyklu jem castangus, zioła ojca sroki oraz piję inofolic. Teraz od 36dc mam włączyć duphaston. I teraz pytanie? Czy mogę brać to co dotychczas + duphaston? Niestety zapomniłam się o to podpytać swojej ginki :(, a czytałam, że castnagusa i duphastonu lepiej nie łączyć...

201710037452.png
    201505144565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie mozesz sprobowac brac jak cos sie bedzie działo nie tak to odstawisz.

• małolata Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, dzięki! :)

201710037452.png
    201505144565.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ