Duphaston czy plamienie implantacyjne?
-
Hej ho! Mam rozkminę. W sobotę wieczorem przyjęłam ostatnią dawkę duphastonu -tempka już wtedy spadła do 36,8 (teraz nie wiem ile jest, bo mi termometr wcięło). W niedzielę dopadły mnie typowo @ objawy, ból, trądzik, pms. W poniedziałek zauważyłam, że śluz jest brązowawy. Wtorek już mniej, a dzisiaj wcale. Małpy jak nie było tak nie ma. Beta z soboty negatywna. Czy któraś z Was miała podbarwiony śluz i bóle po odstawieniu duphastonu? Czy mogę robić sobie nadzieję?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyJa nie lubiłam duphastonu właśnie przez to, że po nim zamiast normalnego okresu zawsze miałam kilka dni plamień i też dawało to złudną nadzieję o ciąży. Gdy przeszłam na luteinę, skończyły się te dziwne objawy. Lekarz powiedział, że często jest tak, że pacjentki na duphaston reagują bardzo skąpym okresem czy wręcz plamieniami.
-
nick nieaktualny
-
AgnieszkaH wrote:Dokładnie, dlatego ja nawet nigdy nie wiedziałam, w którym konkretnie dniu zaznaczyć miesiączkę i nowy cykl. Dla pewności jednak możesz zrobić betę jeszcze raz, albo test ciążowy - może akurat w tym przypadku to dobry znak:)Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
AgnieszkaH wrote:No pewnie:) Co ma być to i tak będzie. Oby finał był dla Ciebie szczęśliwy.Mikołaj 25.04.2011
-