SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Duphaston POMOCY
Odpowiedz

Duphaston POMOCY

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Jestem tu nowa i bardzo przypadkowo znalazłam tą stronę szukając pomocy. Nie staram się o dziecko,wręcz przeciwnie jeszcze jestem za młoda ale widzę,że jest tu grono doswiadczonych Pań,które moga udzielić mi pomocy. Proszę wybaczyć za mój brak doświadczenia,może głupie pytania ale jestem we wszystkim zagubiona. Przedstawie moją sytuacę.
    Juz 3 miesiąc biore duphaston na wywołanie miesiączki z powodu jej zaniknięcia. Mój cykl przez te trzy miesiące super się wyregulował i trwa dokładnie 28 dni,równo trzeciego dnia po odstawieniu dostaje miesiączki, dwa dni obfite póżniej mniej ale zawsze trwa od 5 do 6 dni.
    1 stycznia współżyłam bez finału,7 stycznia odstawiłam lek i 10 stycznia dostalam miesiączki. trochę się uspokoiłam ale nadal się obawiałam. Kolejny miesiąc z duphastonem. Znowu 3 odstawiłam a 6 pojawił się okres. Czy to może świadczyć o braku ciąży? Nie mogę sie zebrac na zrobienia testu .. Proszę o jakieś spokojne i logiczne wytlumaczenie.
    Mam często bóle juz od 8 dnia cyklu ale czytałam tutaj,że wiele osób po duphastonie ma owulacje tak wcześnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mialas okres to raczej w ciazy nie jestes. Nikt nie jest duchem swietym i na 100% oprocz badania krwi tego nie wie. Mozna i miec okresy i byc w ciazy w poczatkowym stadium, zrob test to sie upewnisz, moze warto pomyslec o zabezpieczeniu jaka prezerwatywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak , miałam dwie miesiączki po tej sytuacji , Identyczne miesiączki, długość ich trwania,ta sama terminowość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ