X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Duphaston pomocy!!!
Odpowiedz

Duphaston pomocy!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 4 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w pierwszym cyklu z clo i dupkiem.. Owulację miałam 17dc. Wczoraj 6dpo zaczęło się plamienie. Dziś jest mocniejsze, wręcz jakby lekkie krwawienie.. Czy to może być od duphastonu? Jest jeszcze możliwość że to oczyszczanie się jajników z torbieli ale już sama nie wiem bo ból mam jak miesiączkowy.. Miała któraś tak? Jestem przerażona a gin może mnie przyjąć dopiero we wtorek..

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie m,artw sie, po prostu zaczyna się @. Ja praktycznie zawsze zaczynam plamić już w trakcie brania dupka. czasem nawet kilka dni przed 2

age.png

Wysłany: 4 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to jest 7dpo... To jest o 7dni za wcześnie!

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niekoniecznie :) uspokoj sie,albobierz do konca dupka,pewnie mialas 10tabl wziac albo odstaw i licz nowy cykl od pierwszego dnia krwawienia (plamienie to nie okres pamietaj,krew ma byc zywa)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 4 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Niekoniecznie :) uspokoj sie,albobierz do konca dupka,pewnie mialas 10tabl wziac albo odstaw i licz nowy cykl od pierwszego dnia krwawienia (plamienie to nie okres pamietaj,krew ma byc zywa)

Mam brać do @ nie mam powiedziane ile dni.. Teraz pisałam do gina i powiedział że mam brać dalej bo to się pewnie jajnik czyści a dupek w tym pomoże i mam przestać dopiero gdy krwawienie będzie bardzo obfite... Jest w ogóle nadzieja jeszcze na pozytywny test? Czy przez to oczyszczanie się fasol by nie miał się jak zagnieździć?

uikl7ddlyrrx5kjt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ