X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Duphaston pomocy!!!
Odpowiedz

Duphaston pomocy!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marysiaanna2609 Koleżanka

Wysłany: 4 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w pierwszym cyklu z clo i dupkiem.. Owulację miałam 17dc. Wczoraj 6dpo zaczęło się plamienie. Dziś jest mocniejsze, wręcz jakby lekkie krwawienie.. Czy to może być od duphastonu? Jest jeszcze możliwość że to oczyszczanie się jajników z torbieli ale już sama nie wiem bo ból mam jak miesiączkowy.. Miała któraś tak? Jestem przerażona a gin może mnie przyjąć dopiero we wtorek..

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie m,artw sie, po prostu zaczyna się @. Ja praktycznie zawsze zaczynam plamić już w trakcie brania dupka. czasem nawet kilka dni przed 2

age.png

Wysłany: 4 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to jest 7dpo... To jest o 7dni za wcześnie!

uikl7ddlyrrx5kjt.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niekoniecznie :) uspokoj sie,albobierz do konca dupka,pewnie mialas 10tabl wziac albo odstaw i licz nowy cykl od pierwszego dnia krwawienia (plamienie to nie okres pamietaj,krew ma byc zywa)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 4 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Niekoniecznie :) uspokoj sie,albobierz do konca dupka,pewnie mialas 10tabl wziac albo odstaw i licz nowy cykl od pierwszego dnia krwawienia (plamienie to nie okres pamietaj,krew ma byc zywa)

Mam brać do @ nie mam powiedziane ile dni.. Teraz pisałam do gina i powiedział że mam brać dalej bo to się pewnie jajnik czyści a dupek w tym pomoże i mam przestać dopiero gdy krwawienie będzie bardzo obfite... Jest w ogóle nadzieja jeszcze na pozytywny test? Czy przez to oczyszczanie się fasol by nie miał się jak zagnieździć?

uikl7ddlyrrx5kjt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ