X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Elonva+orgalutran
Odpowiedz

Elonva+orgalutran

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Odeta Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was po takim zestawie leków (elonva +orgalutran) nie dokończyła stymulacji do ivf? W moim przypadku pęcherzyki przestały rosnąć jak miały 14mm. Ocena owulacji, na której miałam poznać termin punkcji, okazałą się wizytą po receptę luteiny i zaczynam od nowa.

2018 nasz wyczekany cud z nami :) II IVF
    2019 nasz kropek niespodzianka - rośnij zdrowo :)
    iUWop1.png

16uds65get28u929.png
  • Wife Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi przestały rosnąć ale dr podał mi jeszcze lek dodatkowo zapomanialm jakie zastrzyki dołożył ale pomogło pobrali 13 komórek dojrzałych :-)

09.2016 IVF
    09.12.2016 crio 2 blastek
    5dpt-8,67,7dpt-38,68, 10dpt -222,37 12dpt-606,27
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ