X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Etruzil

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Corrin Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2021, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy przyjmowałyscie Etruzil w celu stymulacji? Pierwsza ciąża w 2018 roku stymulacja clo+ovitrelle ( udało się w trzecim cyklu stymulacji-> ciąża bliźniacza. Teraz, żeby zmniejszyć ryzyko kolejnej ciąży bliźniaczej ginekolog zaproponowała mi stymulację Etruzilem. Podobno powoduje wzrost jednego pęcherzyka a nie wielu ( mi po clo rosły 2-3 zazwyczaj). Jakie macie doświadczenia z tym lekiem ?:)

j12msev.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ