Falvit Mama, Femibion Natal 1
-
Biorę już Wit. B, Wit. D, magnez, potas i zastanawiam się nad zmianą na jedną tabletkę, bo z tymi to jest tyle połykania ;P Na który z tych dwóch mogę zamienić? Który polecacie bardziej? A może macie pozytywne doświadczenia jeszcze z jakimiś innymi preparatami?M&M
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Mi w klinice polecili Femibion Natal 1. Dostałan nawet napisane na liście zaleceń, że życzą sobie, żebym brała ten
Mi też to polecono z uzasadnieniem - u większości społeczeństwa kwas foliowy źle się wchłania stąd jego niedobory, w tym zestawie jest metafolina, która powoduje wchłanianie kwasu foliowegoAnatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartoszka wrote:Biorę już Wit. B, Wit. D, magnez, potas i zastanawiam się nad zmianą na jedną tabletkę, bo z tymi to jest tyle połykania ;P Na który z tych dwóch mogę zamienić? Który polecacie bardziej? A może macie pozytywne doświadczenia jeszcze z jakimiś innymi preparatami?
kita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykita wrote:Mi też to polecono z uzasadnieniem - u większości społeczeństwa kwas foliowy źle się wchłania stąd jego niedobory, w tym zestawie jest metafolina, która powoduje wchłanianie kwasu foliowego
Jod w nich jest ! ale ja nie mam problemów z tarczycą.
-