X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Fertility clinic w uk
Odpowiedz

Fertility clinic w uk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunka87 Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Czy jest ktos kto mieszka w UK i ma ochote porozmawiac o leczeniu w tym kraju?
    Mam PCOS jutro ide do kliniki.
    Mam 2.5 letniego synka o ktorego staralismy sie 6 lat (clomid nie pomogl, dopiero po metforminie udalo mi sie zajsc w ciaze)
    mam nadzieje, ze jutro cos mi pomoga i ze wyjde z gabinetu nastawiona pozytywnie bo staramy sie o drugie juz ponad dwa lata.
    pozdrawiam :)

Szczesliwa mama 2015 :)
    staramy sie o drugie
  • wera 12 Przyjaciółka

Wysłany: 27 maja 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj zauwazylam twoj post i jestem ciekawa efektow czy ci cos pomogli. Poki co ja sama czekam na kolejny list z kliniki. Mam nadzieje ze nam pomoga

START 2014 ;(
  • Rysia Koleżanka

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, szukam jakiegoś tematu o staraczkach mieszkających w Anglii,natknęłam się na Was choć pisalyscie dawno temu .może napiszecie co nowego i jak przebiega Wasze leczenie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 08:18

• brenya77 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest wątek o ivf w Anglii. Gdzieś poniżej poszukajcie ;-)

5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
    1 x naturalna cb
    Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ