Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Listek, ciesze sie ze cos drgnelo i nie Przerwali stymulacji. Powodzenia na ciag falszy.
listek lubi tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
zielinka_97 wrote:Listek, ciesze sie ze cos drgnelo i nie Przerwali stymulacji. Powodzenia na ciag falszy.
dziękuję. Zobaczymy co będzie dalej
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
nick nieaktualnyFreya- jutro czekamy na Twoją betę. I moja osobista do Ciebie prośba- idź an l4. Zostań w domu. Blagam Cie! U mnie wszystko było dobrze. W sobotę pojechałam na luzie a tam cisza... 3 niezależnych lekarzy na postawie usg dopp. Orzekło, ze to najpewniej wirus grupy. A ja naprawde sie oszczędzałam i nie chorowałam. Jednakże ciagle mamy kontakt z ludźmi i mimo, ze widziałam sie z nikim chorym to ten ktoś mogł mi sprzedać wirus grupy, przez podanie ręki. Niestety, ale takie czasy. Lekarze nie przychylili sie do tego, ze to była wada zarodka. Na poziomie rozpoczunajacego sie tygodnia odszedłby wcześniej niż w 9 tygodniu. Także błagam Cie. Zostań w domu. Prosze!
Dziękuje Wam kochane za słowa wsparcia. Za ciepło i za wszystko. Pewnie, ze bede walczyć ale muszę posiedzieć w mojej norze i wylizać rany.
Trzymam za Was kciuki bo to z poziomy ukrucia zawsze moge -
Polly bardzo mi przykro To straszne co piszesz, nie powinno nas to spotykać... Też straciłam ciążę, jednak nie było mi dane usłyszeć serduszka. Tego cudu... Jednak mam nadzieję, że za jakiś czas powrócą Twoje optymistyczne posty na nasze forum, które wnosiły tyle nadziei i podnosiły na duchu! Mam nadzieję, że wkrótce zaświeci Ci słoneczko. Tak jak pisałaś, każda z nas zostanie Mamą
Ja mam ten komfort, że nie pracuje i staram się siedzieć w domu jak najwięcej. Kupiłam wczoraj włóczki i będę dziergać, aby zająć trochę czas i głowę. Bo boję się strasznie, boję się straty Dziś robiłam test, kreska jest może troszkę ciemniejsza niż ostatnio, może taka sama... Ale wstawałam w nocy siku dokładnie co dwie godziny, może to dlatego. Około 15 będę miała wyniki bety.
Dziewczyny trzymam kciuki za nasz wtorek! Sylvuś, zielinka myślę o Was
listek cieszę się, że coś ruszyło. Oby do przodu!
takasobieja fajnie, że Połać chce Ci osobiście transfer zrobić. Wie co robi Trzymam kciukiPolly_love lubi tę wiadomość
-
Kazdej indywidualnie wraca miesiaczka. Prog byl tak wysoko i estradiol ze moze to chwile potrwac
Agniesia30 lubi tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Dzwonili!!!! Dwie blastocysty!!!! Matko jaka jestem szczesliwa!!!!
ewka25, Agniesia30, freya, Polly_love, Martoszka, józefka, listek, pragnaca dzidziusia, sylvuś lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Martoszka, nie uwierzysz ale też chodzę do Banach! Miałam okres dostać w poniedziałek ale dostałam dużo wczesniej, myślałam, że jak dostanę później to pójdę 03.03 jak wróci z Urlopu, Kazała mi iść albo do I.P albo do Banaszczyk ale ich w sobotę raczej nie będzie i też jestem zapisana do Makowskiej!Ginka