Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewela873 wrote:CRP jest bardzo czułym wskaznikiem i jak najbardziej mozey niech zwiazek z zębem
-
nick nieaktualny
-
PragnącaDziecka wrote:To co jeszcze bierzesz? Klej -280zl, naciecie chyba ok.500zl.
Ja zastanawiam sie nad klejem. -
nick nieaktualnyBiorę wszystko co zalecił mi IP. Nie dyskutowałam z nim. Jak spytałam czy brać dodatki to powiedział, ze sa juz zaznaczone. Co ma byc to bedzie. Jutro jade na wesele gdzieś w kieleckie i zamierzam przed tym szalonym tygodniem zabalować sobie. A potem bedzie tydzien, po którym bede spac cały weekend
sylvuś lubi tę wiadomość
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny czy Wy przed @ macie rozciagliwy,przezroczysty sluz?
-
Polly życzę Ci dzisiaj super dnia, udanego weseliska
Wybaw się na maxa , wytańcz wyszalej z mężem
Bo potem wiesz , przez nastepne 9 mcy już tak nie poskaczesz z brzuszkiem :*:*
Pragnąca Wam też życzę cudownej atmosfery na chrzcinach:)
Jak się tak napatrzycie to wrzesień na pewno stanie sie miesiącem szczęśliwym
Wszystkim cudownego weekendu;*
Biorę się za sprzatanie bo niby czysto ale jutro przyjeżdża Teściowa
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Ja jestem znowu w szpitalu. Już do porodu nie wyjdę. Uwypukla mi się pęcherz plodowy szyjka się lekko otworzyla. Dobrze ze ten pessar jest bo pewnie bum juz urodzila
Mialam skurcze... Dostaje pompe z atosibanem przecuwskurczowym ... 48godz to leciGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Takasobie, wiem ze lepiej w domu, ale w szpitalu maja oko na wszytko i moga odrazu reagowac. Vo mowia lekarze? Walczycie o kazdy dzien maluchow spedzony w brzuszku. Trzymaj sie.
Ja dzis dostalam @, od jutra estrofem i jedziemy z pozytywnymi betami. -
Polly, jak tam po weselichu? Pragnąca, a Ty po chrzcinach? Ja zaliczyłam wczoraj zbiorowe oglądanie meczu.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualnyBoli mnie kręgosłup bardziej niż bolał do tej pory. Wytanczylam sie po wszystkie czasy, wypiłam z litr dobrego wina. Jeszcze wczoraj na poprawinach był bal i od nowa taneczne szaleństwo. A teraz zaczął sie dziki tydzien- w piątek ważny audyt, cały tydzien ciężkiej pracy, stresu i problemów. W tym wszysykim et. Chyba w takim wariactwie jeszcze nie podchodziłam.
takasobieja, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny