Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna_79 wrote:I dupa....
Ide sobie poplakac -
Slabo odpowiadam na leki do stymulacji
A to juz 11 dni Jak biore zastrzyki. Oststnie podgladanie w Poniedzialek Jak nadal slabo to ja nie wiem ......
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Inna_79 wrote:Slabo odpowiadam na leki do stymulacji
A to juz 11 dni Jak biore zastrzyki. Oststnie podgladanie w Poniedzialek Jak nadal slabo to ja nie wiem ...... -
Oby. Jakos tak ostatnio wszystko pod gorke.
No coz zaciskam zeby I do poniedzialku. W niedziele komunie syna.endometrioza III stopień
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Inna_79 wrote:Slabo odpowiadam na leki do stymulacji
A to juz 11 dni Jak biore zastrzyki. Oststnie podgladanie w Poniedzialek Jak nadal slabo to ja nie wiem ......Inna_79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Jeszcze trochę czekam na miesiączkę i dopiero wtedy rusze z estrofenem. A co u Ciebie jak samopoczucie?
Jeden czy dwa zabierasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 21:48
sylvuś, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Dziękuję, czuję się od początku bardzo dobrze. W środę usg połówkowe, czuję od tygodnia ruchy małej.
Jeden czy dwa zabierasz?
No właśnie chcieliśmy dwa zabrać ale zaczynam się wahać... nie wiem jaka opcja byłaby najlepsza... ale z drugiej strony jak weźmiemy jeden i sie nieprzyjemnie to będę żałować że dwóch nie zabrałam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 22:10
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:To piękny czas teraz przed Tobą, ja wtedy cały czas podziwiałam swój brzuch podczas ruchów;P
No właśnie chcieliśmy dwa zabrać ale zaczynam się wahać... nie wiem jaka opcja byłaby najlepsza... ale z drugiej strony jak weźmiemy jeden i sie nieprzyjemnie to będę żałować że dwóch nie zabrałam ...Pola853 lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Dziękuję, czuję się od początku bardzo dobrze. W środę usg połówkowe, czuję od tygodnia ruchy małej.
Jeden czy dwa zabierasz?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Pola853 wrote:Wrzuć troszkę na luz, ja byłam stymulowana 14 dni a punkcja w 16 dniu nieraz organizm zaareguje nie tak jak byśmy tego chcieli. Będzie dobrze;)
Trzymam za ciebie kciuki!
Polly_love
Super uczucie ruchy dziecka!Pola853 lubi tę wiadomość
endometrioza III stopień
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Pola853 wrote:To piękny czas teraz przed Tobą, ja wtedy cały czas podziwiałam swój brzuch podczas ruchów;P
No właśnie chcieliśmy dwa zabrać ale zaczynam się wahać... nie wiem jaka opcja byłaby najlepsza... ale z drugiej strony jak weźmiemy jeden i sie nieprzyjemnie to będę żałować że dwóch nie zabrałam ...
Przez ciążę bliżniaczą (a moze nie bliźniaczą, ale ogolnie ciążę) choć chciałabym jeszcze dziecko, to nie chciałabym juz być w ciąży.
IP wiedział co mówi, jak pytał milion razy czy zdaje sobie sprawę z konsekwencji ciąży blizniaczej... tak tak, głupia ja myślałam, że wiem. pf. Nawet w połowie sobie tak tego nie wyobrażałam jak było.
Ale przeżyłabym to jeszcze raz gdybym wiedziała, że będę miała takie ideałyPola853 lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Polly nie mogę ogarnąć zmiany avataru, ale postaram się jutro zadzwonić, bo widzę, że mamy zaległości komunikacyjne
Polly_love lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
takasobieja wrote:ja transferowalam po 1 i nic z tego nie było, a jak wzięłam dwa by przyjął się choć jeden to w łóżku czekają na mnie dwa
Przez ciążę bliżniaczą (a moze nie bliźniaczą, ale ogolnie ciążę) choć chciałabym jeszcze dziecko, to nie chciałabym juz być w ciąży.
IP wiedział co mówi, jak pytał milion razy czy zdaje sobie sprawę z konsekwencji ciąży blizniaczej... tak tak, głupia ja myślałam, że wiem. pf. Nawet w połowie sobie tak tego nie wyobrażałam jak było.
Ale przeżyłabym to jeszcze raz gdybym wiedziała, że będę miała takie ideały
My z mężem mieliśmy taką umowę transfer świeży jeden zarodek a crio dwa zarodki ale to z takim punktem myślenia żeby choć jeden się przyjął . Nas lekarz też przestrzega przed dwoma zarodkami .. -
nick nieaktualnyPola853 wrote:Jeśli mogę zapytać dlaczego nie chciałabyś być w ciąży ? To niesie się z tym że przy dwójce jest dużo obowiązków czy ciało po ciąży już nie takie jak przed... Czy moze chodzi o zdrowie dzieci?
My z mężem mieliśmy taką umowę transfer świeży jeden zarodek a crio dwa zarodki ale to z takim punktem myślenia żeby choć jeden się przyjął . Nas lekarz też przestrzega przed dwoma zarodkami ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 09:12
-
Hej Melduje FET 24.05, od dziś jestem na Estrofemie, Encortonie, Duphastonie i Luteinie
Koliberek, Polly_love, Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Inna, będzie dobrze! Nie stresuj jajek ile macie na dzień dzisiejszy? Co to znaczy, ze słabo odpowiadasz?
Pola, ja bym brała dwa -
nick nieaktualnyPrzy drugim transferze też chcieliśmy dwa zarodki ale MR niezbyt się zgadzał. Wzięliśmy jeden,ostatni został na szczęśliwy transfer u IP. Brałabym dwa gdybym miała wybór i takie możliwości,nawet biorąc pod uwagę ciążę bliźniacze w naszej rodzinie w co drugim pokoleniu.
Czoko...a nie mówiłam;))))
P.s
Ostatnim razem jako wiedzma już jedną ciążę przepowiedzialam;DLubię_czekoladę lubi tę wiadomość