Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki ja rowniez w Gamecie u P.R. Pierwsze podejście do ICSI od niedzieli zaczęłam stymulacje menopurem. I w czwartek wizyta u P.R lecz, nastpene wizyty u dr. Banach bo mój idzie na urlop i bedzie później przy transferze. Jakie macie doświadczenia z dr. Banach?
Bella93 lubi tę wiadomość
21 lat / 3 lata starań
2017.12 - Gameta Rzgów /badanie nasienia bardzo słabe.
2018.01 - stwierdzone OAT u męża.
2018.05 - ICSI
2018.06.04 - punkcja
Mamy ❄️4AA ❄️4BB❄️4BB
7.08.2018 FET
12.09.2018 FET? -
Nati000 wrote:Cześć dziewczynki ja rowniez w Gamecie u P.R. Pierwsze podejście do ICSI od niedzieli zaczęłam stymulacje menopurem. I w czwartek wizyta u P.R lecz, nastpene wizyty u dr. Banach bo mój idzie na urlop i bedzie później przy transferze. Jakie macie doświadczenia z dr. Banach?
Polly_love lubi tę wiadomość
-
Nati000 wrote:Cześć dziewczynki ja rowniez w Gamecie u P.R. Pierwsze podejście do ICSI od niedzieli zaczęłam stymulacje menopurem. I w czwartek wizyta u P.R lecz, nastpene wizyty u dr. Banach bo mój idzie na urlop i bedzie później przy transferze. Jakie macie doświadczenia z dr. Banach?M&M
-
Pola853 wrote:Inna - POWODZENIA!
Dziewczyny ja po fraxiparine mam taki czerwony rumień i swędzi myślcie że to uczulenie czy źle może robię zastrzyki?
(nie) dziekujeendometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Nati000 wrote:Cześć dziewczynki ja rowniez w Gamecie u P.R. Pierwsze podejście do ICSI od niedzieli zaczęłam stymulacje menopurem. I w czwartek wizyta u P.R lecz, nastpene wizyty u dr. Banach bo mój idzie na urlop i bedzie później przy transferze. Jakie macie doświadczenia z dr. Banach?
same pozytywneendometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Do 4 czerwca jak sobie dobrze przypominam. A też tak się chciałam zapytać udało się którejś z was za pierwszym razem?21 lat / 3 lata starań
2018.05 - ICSI
2018.06.04 - punkcja
Mamy ❄️4AA ❄️4BB❄️4BB
7.08.2018 FET
12.09.2018 FET? -
Ja jestem zdrowa, tylko mamy bardzo słabe nasienie. Nawet nie mieliśmy iui od razu ivf ... (21 lat / 3 lata starań
2018.05 - ICSI
2018.06.04 - punkcja
Mamy ❄️4AA ❄️4BB❄️4BB
7.08.2018 FET
12.09.2018 FET? -
-
Bella93 wrote:Najprawdopodobniej zlecila mi lek o zlej porze i komorki nie zdarzyly sie uwolnic, a po drugie przepisala mi lek bez podania info, ze nie powinnam podchodzic do crio w nastepnym cyklu. Ogolnie sympatyczna.
Jaki lek Ci zleciła i zrobiła crio a nie powinna? -
Nati000 wrote:Ja jestem zdrowa, tylko mamy bardzo słabe nasienie. Nawet nie mieliśmy iui od razu ivf ... (
-
Martoszka wrote:Banach super
Choć uwaga.. Ostantnio w rejestracji słyszałam, jak Pani umawiała na wizytę do Irka, wrócił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 11:48
-
Pola853 wrote:Inna - POWODZENIA!
Dziewczyny ja po fraxiparine mam taki czerwony rumień i swędzi myślcie że to uczulenie czy źle może robię zastrzyki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Jupi Widzę, że musi boleć
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Każda jedna heparyna ma tępą jak dzida igłę. Mam wrażenie, że ktoś je złośliwie tępi... a propos, czyj jest tu jakaś odważna pacjentka, która robiła sobie zastrzyk w udo?
Myślałam nad udem ale się boje... Tam mam mniej tłuszczyku niż na brzuchu mam wrażenie że w bije się w kość hehe ale chyba to mało prawdopodobne ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 12:38
-
Lubię_czekoladę wrote:O no to super.. Dużo plusów
Jaki lek Ci zleciła i zrobiła crio a nie powinna? -
nick nieaktualnyPola853 wrote:No właśnie miałam o to zapytać ;P
Myślałam nad udem ale się boje... Tam mam mniej tłuszczyku niż na brzuchu mam wrażenie że w bije się w kość hehe ale chyba to mało prawdopodobne ;PLubię_czekoladę lubi tę wiadomość