Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polecam insulinowki i zastrzyki w posladek, o ile moze je robic osoba trzecia.
-
Bella93 wrote:Przepisala mi antagoniste w dniu trigger shot i mialam multum pustych pecherzykow, bo komorki sie nie uwolnily. Po punkcji przepisala letrozol, na spadek e2, zeby zapobiec hiperce, a po nim powinien byc kolejny miesiac przerwy o czym nie raczyła mnie poinformowac.
-
Bella93 wrote:Przepisala mi antagoniste w dniu trigger shot i mialam multum pustych pecherzykow, bo komorki sie nie uwolnily. Po punkcji przepisala letrozol, na spadek e2, zeby zapobiec hiperce, a po nim powinien byc kolejny miesiac przerwy o czym nie raczyła mnie poinformowac.
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:To chyba musisz jakoś przelać ten zastrzyk do insolonowek?
Ja dziś polecę w udo, zobaczymy -
Polly_love wrote:Strzelasz heparynę do strzykawki malutkiej. Do tego igła insulinowka i go. Tak robiłam zastrzyki z Prolutexu. W brzuch, bólu ze strony igły zero ale sam Prolutex piekł niemilosiernie.
Ja dziś polecę w udo, zobaczymy
Polly to co Ty jeszcze bierzesz fraxi czy prolutex? -
Polly_love wrote:Strzelasz heparynę do strzykawki malutkiej. Do tego igła insulinowka i go. Tak robiłam zastrzyki z Prolutexu. W brzuch, bólu ze strony igły zero ale sam Prolutex piekł niemilosiernie.
Ja dziś polecę w udo, zobaczymyPolly_love lubi tę wiadomość
-
Pola853 wrote:aa igły insulinówki bo jakiś czas kupowałam strzykawki insulinówki to musiałam sie kłuć dwa razy bo strzykawka była za mała.
nick nieaktualnyPola853 wrote:aa igły insulinówki bo jakiś czas kupowałam strzykawki insulinówki to musiałam sie kłuć dwa razy bo strzykawka była za mała.
Polly_love wrote:Tak, biorę do końca ciąży i jeszcze chyba 4 tygodnie po. Mam „lekki” APL stwierdzony na podstawie podwyzossnego B2gpi.
A pamiętasz ile placilas za prolitex? Albo może wiesz gdzie go kupić w dobrej cenie? -
Pola853 wrote:Wybacz ale nic z tego nie rozumiem domyślam się że chodzi o fraxi?
A pamiętasz ile placilas za prolitex? Albo może wiesz gdzie go kupić w dobrej cenie?
On chyba nigdzie nie ma dobrej ceny -
Polly_love wrote:Tak, biorę do końca ciąży i jeszcze chyba 4 tygodnie po. Mam „lekki” APL stwierdzony na podstawie podwyzossnego B2gpi.
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Wybacz ale nic z tego nie rozumiem domyślam się że chodzi o fraxi?
A pamiętasz ile placilas za prolitex? Albo może wiesz gdzie go kupić w dobrej cenie?
Prolutex 159zl w internetowej Melissie. Drogi, biorąc pod uwagę, że tylko 7szt -
Ja polecam heparyne robic w ramie Kiedy brzuchol byl duzy.maz.robił w ramię. Trzeba chwycic.ramię aby byla faldka. Zastrzyki robilam cala.ciaze i połóg Raz nawet zemdlalam podczas tego zastrzyku
Dorro lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:Ja polecam heparyne robic w ramie Kiedy brzuchol byl duzy.maz.robił w ramię. Trzeba chwycic.ramię aby byla faldka. Zastrzyki robilam cala.ciaze i połóg Raz nawet zemdlalam podczas tego zastrzyku
Dziewczyny a powiedzcie mi odnośnie tego zespołu antyfosfolipidowego można samemu zrobić badania czy to się ma jak to wygląda w praktyce żeby się zdiagnozować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 21:40
-
Wyjezdzam na punkcje!
Polly_love, aniab2205, Lubię_czekoladę, natty85 lubią tę wiadomość
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -