X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GANIRELIX,MENSINORM,GONAPEPTYL
Odpowiedz

GANIRELIX,MENSINORM,GONAPEPTYL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Titka87 Nowa

Wysłany: 18 maja 2024, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 😀

Mam do odsprzedania
    następujące leki:

- GONAPEPTYL DAILY 1ml- 2 opakowania po 7szt po 1ml-ważność 05/2025 -160zł (całość)
    - GANIRELIX GERDEN RICHTER-2 opakowania 0,25mg/0,5ml - ważność 01/26 -120zł(całość)
    - MENSINORM-1 opakowanie 75 j.m. - ważność 07.12.2024-100 zł
    - MENSINORM-4 opakowania 150j.m. - ważność 20.12.2024-400 zł(całość)

Wszystkie leki przechowywane zgodnie z zaleceniami producenta.
    Odbiór osobisty lub paczkomat
    Kontakt do mnie: 661 143 883

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ