Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GANIRELIX,MENSINORM,GONAPEPTYL
Odpowiedz

GANIRELIX,MENSINORM,GONAPEPTYL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Titka87 Nowa

Wysłany: 18 maja 2024, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam 😀

Mam do odsprzedania
    następujące leki:

- GONAPEPTYL DAILY 1ml- 2 opakowania po 7szt po 1ml-ważność 05/2025 -160zł (całość)
    - GANIRELIX GERDEN RICHTER-2 opakowania 0,25mg/0,5ml - ważność 01/26 -120zł(całość)
    - MENSINORM-1 opakowanie 75 j.m. - ważność 07.12.2024-100 zł
    - MENSINORM-4 opakowania 150j.m. - ważność 20.12.2024-400 zł(całość)

Wszystkie leki przechowywane zgodnie z zaleceniami producenta.
    Odbiór osobisty lub paczkomat
    Kontakt do mnie: 661 143 883

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ