X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gen CFTR - ile mutacji?
Odpowiedz

Gen CFTR - ile mutacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolkowa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdzie robiłyście badania genetyczne np. CFTR? Mowa o badaniach dla kobiet, nie dla mężczyzn (przynajmniej pani w recepcji powiedziała że to różnica, ja tam nie wiem). Bo tak patrzę gdzie najkorzystniej cenowo, ale też to się różni ilością badanych mutacji.
    Np. w Vitrolive jest 19 mutacji, w Inviccie (Top Genetics) 2 mutacje, na sklepcbdna 9 mutacji.
    Już sama nie wiem co brać i gdzie, czy to faktycznie ilość mutacji jest ważna czy np te z Invicty 2 mutacje są te najważniejsze i starczą?? Gdzie robiłyście swoje badania??

09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
    07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia <3
    Zaczynamy kolejne starania
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ