X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolodzy endokrynolodzy Katowice i okolice
Odpowiedz

Ginekolodzy endokrynolodzy Katowice i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lenuś Autorytet

Wysłany: 3 października 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, widziałam temat dot. lekarzy w Warszawie, ja szukam dobrego ginekologa (i endokrynologa) na Śląsku. Możecie kogoś polecić?

• Lisha Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się do pytania. Kogo polecacie?

• Załamana Debiutantka

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w Katowicach przyjmuje bardzo dobry lekarz Tylnicki.Naprawdę rewelacja Polecam

Załamana;(
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam doktora Mercika zRudy Śląskiej

Agi83 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kinia8606 Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam zapytanie. Ktoś godny polecenia?

KK8606
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam Olaf Lindert. Tylko nie wiem gdzie przyjmuje prywatnie, bo ja byłam u niego w szpitalu, pracuje na oddziale endokrynologii ginekologicznej w Katowicach.

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • Martek32 Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie polecano dr Wieczorka z Łubinowej.

p19uskjoanbl0vs1.png[/url]
    Mama wspaniałego pięciolatka.
    Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
    „Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
  • MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2022, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślicie u doktorze Łukaszu Blukaczu? Pracuje w szpitalu na Ligocie.

• efcia84 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2022, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    A ja polecam Olaf Lindert. Tylko nie wiem gdzie przyjmuje prywatnie, bo ja byłam u niego w szpitalu, pracuje na oddziale endokrynologii ginekologicznej w Katowicach.
    Pracuje w Bocianie w Katowicach

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ