Ginekolog dla staraczki - Warszawa i okolice
-
Ostro zastanawiam się nad zmianą lekarza... już bardzo długo staramy się o dziecko (ponad 2 lata) i niestety żadne z jętego leczenia nie przyniosło rezultatów, dlatego też myślę o konsultacji z innym specjalistą. Szukam ginekologa, który diagnozuje na podstawie badań, robi monitoring i zna się na temacie niepłodności. Wiem, że mogę pewnie marzyć aby znaleźć takiego lekarza na NFZ, ale może ktoś z Was ma kogoś kogo mógłby polecić, bo ja nie wiem już co robić. Najlepiej jakby lekarz przyjmował w Warszawie lub okolicy (np. Legionowo). Czekam na Wasze opinie, za każdą będę dozgonnie wdzięczna...
-
Sama szukam, nie jestem przekonana do klinik niepłodności, przynajmniej jeszcze nie. Chce w tej chwili znaleść dobrego diagnostyka, bez parcia na Invitro, co często ma miejsce w klinikach. Narazie moje poszukiwania sa z marnym skutkiem. Zapisałam sie dziś do doktora Milewczyka (przyjmuje w kilku miejscach ptywatnie, ale podobno tez na Karowej z NFZ ale nie wiem tego na pewno - ja zapisałam sie prywatnie). Poleciła mi go koleżanka, coś więcej będę w stanie powiedzieć za kilka tygodni, bo oczekiwanie na wizytę spore, ale moze warto.2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
Przy szpitalu bielańskim jest poradnia leczenia niepłodności.
A poza tym też poleciłabym klinikę leczenia niepłodności ze względu na ogromne doświadczenie, lub naprotechnologa - to zależy od Twoich poglądów.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Dzięki za informacje Orientujecie się może, czy do poradni leczenia niepłodności idzie się ze skierowaniem czy bez?? Jaki jest czas oczekiwania?? Może któraś coś wie.... do tej pory leczyłam się prywatnie ale powoli tracę nadzieję do tego lekarza i kasę z portfela
-
Szafirkowa po dwóch latach u zwykłego gina, po monitoringach i leczeniu z clo dałabym sobie spokój z szukaniem zwykłego gina
Uderzyłabym do poradni leczenia niepłodności (bez skierowania) lub do klinik
tam zrobią Ci rozszerzoną diagnostykę i niekoniecznie naciągną na IVF
szkoda czasu
-