Ginekolog endokrynolog Warszawa
-
Cześć dziewczyny,
Czy któraś z Was była leczona u lekarza Marcina Wrony? Czy to prywatnie czy na NFZ? Byłam u niego prywatnie i ma mnie skierować do szpitala w celu zrobienia wszystkich badań na NFZ. To super podejście lekarza i ma same pozytywne oceny. Czy któraś z Was miała taki komplet badań? Wie co to są za badania? No i przede wszystkim czy pomogą w zajściu i utrzymaniu ciąży ?20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -
Ja chodziłam do Marcina Wrony - fajny lekarz, człowiek. Mnie niestety nie pomógł, ale bardzo się starał zrobić co w jego mocy, nie zdzierał kasy prywatnie i sporo badań porobił mi na nfz, na oddziale na karowej, dzięki niemu miałam tam też na nfz 2 inseminacje. Niestety ani jego leczenie, ani inseminacje nie przyniosły pożądanego efektu w postaci ciąży.
Jeżeli chodzi o badania na oddziale to masz cały pakiet tarczyczowy , prolaktynę w różnych fazach dnia i cyklu,progesteron amh, testosteron, glukoza i insulina po obciążeniu po1,2, i 3 godz. Badania są robione w 2 fazach cyklu 1 czyli tuż po okresie i w 2 czyli po owulacji jakieś 2 tyg. później. W drugiej fazie robią Ci jeszcze biopsję endometrium, czasem uda się jeszcze zrobić usg piersi, ale przeważnie nic z tego nie wychodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 08:42
Cacuszko lubi tę wiadomość
02.01.2019 r. Maria , Szymon [*] 39 tc , Aniołek [*] 8 tc, Aniołek [*] 5 tc, Aniolek [*] 7tc
-
Dziękuje Ci bardzo z info. Póki co test mi wyszedł ze słaba drugą kreską, ale podświadomie czuje, ze to będzie cb,bo plamię, więc nastawiam się na szpital.
Dydone czy mogę zapytać czy u siebie znalazłaś przyczynę braku ciąży? Z jakiego powodu dr Wrona nie mógł pomóc?
20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g
12.2016 - 8tc [*] zabieg
05.2017 - 9tc [*] zabieg
02.2018 - cb
po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
V-Leiden ujemny
Kariotypy ok
Zespól antyfosfolipidowy ok -