X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog - specjalista od problemów z zajściem w ciążę Poznań
Odpowiedz

Ginekolog - specjalista od problemów z zajściem w ciążę Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia1988 Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukuję dobrego, polecanego ginekologa, który zajmuje się problemami z płodnością z Poznania. Zależy mi by fachowo podszedł do sprawy, nie bagatelizował problemu i wdrożył odpowiednie leczenie bez zbędnego czekania.
    Po pierwszej ciąży (z ktora nie bylo problemów) wszystko mi sie posypało. Pojawiło się hashimoto, późna owulacja, jeśli w ogóle jest, niski progesteron, krótka faza lutealna... Moja obecna ginekolog jest ok, ale znając ją, mam poczucie, że podejdzie zbyt luźno do sprawy i powie, że mam czekać nie wiadomo na co. Także szukam osoby, która zajmie sie mna kompleksowo i fachowo. Będę wdzięczna za wszelkie kontakty i opinie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 00:52

52Cpp2.png
    SK2np2.png
  • MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Laura Grześkowiak, przyjmuje w gabinecie przy Hrubieszowskiej oraz w Certus 2 przy Wągrowskiej. Jako pierwsza wzięła na poważnie moje problemy immunologiczne i wdrożyła leczenie.

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Cicha. Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2021, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Dr Laura Grześkowiak, przyjmuje w gabinecie przy Hrubieszowskiej oraz w Certus 2 przy Wągrowskiej. Jako pierwsza wzięła na poważnie moje problemy immunologiczne i wdrożyła leczenie.

Czy udało Ci się zostać mama dzięki dr Laurze?

Hashimoto, endometrioza

wrzesień 2018: ciąża naturalna - 5 tydzień [*]
    kwiecień 2019: ivf - 5 tydzień [*]
    lipiec 2019: ivf- 4 tydzień [*]
    kwiecień 2020: ciąża naturalna <3
  • justyna1719 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2021, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1988 wrote:
    Poszukuję dobrego, polecanego ginekologa, który zajmuje się problemami z płodnością z Poznania. Zależy mi by fachowo podszedł do sprawy, nie bagatelizował problemu i wdrożył odpowiednie leczenie bez zbędnego czekania.
    Po pierwszej ciąży (z ktora nie bylo problemów) wszystko mi sie posypało. Pojawiło się hashimoto, późna owulacja, jeśli w ogóle jest, niski progesteron, krótka faza lutealna... Moja obecna ginekolog jest ok, ale znając ją, mam poczucie, że podejdzie zbyt luźno do sprawy i powie, że mam czekać nie wiadomo na co. Także szukam osoby, która zajmie sie mna kompleksowo i fachowo. Będę wdzięczna za wszelkie kontakty i opinie.
    Jeśli mam coś doradzić, nie szukaj przygodnych ginekologów, tylko udaj się do specjalistycznej kliniki, która zajmuje się problemem niepłodności... Za staram się o dziecko od 2018 roku... I wiem ile czasu straciłam na takich przypadkowych ginekologów... Niby polecanych... Ale według mnie taki ginekolog to może jest dobry do prowadzenia ciazy chociażby, ale mając jakiś problem z zajsciem to polecam znaleźć klinikę leczenia niepłodności

63644240ef.png

👱‍♀️33 lat, 🤵38 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
    📌2 IUI - październik nieudane ☹️

🧫 04.11 IN VITRO
    🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
    🧫31.11 - mamy 5 zarodków
    ❄️ Jeden zarodek C.C.C.
    🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
    ⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
    👶3dpt - prog 41
    👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
    👶9dpt 120,7
    👶11dpt - 409,5, prog 47,82
    👶15dpt - 1592, prog 40,82
    👶21dpt - 8735 - prog39,15
    ❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️

*AMH 2,35
    *TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
    *FSH 6,36
    *Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
    *Insulinooporość - Glucophage 500
    Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10
  • kwiatkibratki Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2021, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medart dr Kubiaczyk albo dr Bręborowicz :)

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 5 grudnia 2021, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Ja mogę powiedzieć, że dr Brązert się stara, ale pozytywna opinie na 100% wystawie jak się uda 😉.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ