Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Warszawa niedrożne jajowody
Odpowiedz

Ginekolog Warszawa niedrożne jajowody

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam! Wiem było kilka tematów o ginekologach w Warszawie, ale potrzebuję aktualnym informacji. Opiszę wszystko od początku, więc... W sierpniu 2013 r.miałam hsg u siebie w szpitalu (mała mieścina na mazowszu) to była tragedia, nie ważne, diagnoza oba jajowody niedrożne :( po załamaniu, postanowiłam dalej działać, leakrz zaproponował mi histeroskopie, bez znieczulenia, tylko z jakimś lekiem przeciwbólowym :/ Miałam iść do szpitala w niedzielę, ale zrezygnowałam. Postanowiłam znaleźć dobrego lekarza w Warszawie, który nie będzie mi robił problemu z daniem skierowania na laparoskopie, najlepiej, żeby pracował w którymś ze szpitali Warszawskim. Możecie mi kogoś polecić? Najlepiej żeby był na NFZ, albo chociaż w miarę tani.

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Agniesia sory ze nie w temacie ale napisz w którym miejscu masz niedrożne??ja również mam niedrożne i nie wiem co dalej robic

16udskjogri4r6n4.png
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 wrote:
    hej Agniesia sory ze nie w temacie ale napisz w którym miejscu masz niedrożne??ja również mam niedrożne i nie wiem co dalej robic
    nie mam pojęcia w którym :/ na hsg nie było widać.

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz jakiś opis??na wyspisie powinno pisać aco lekarze Ci mówili?

16udskjogri4r6n4.png
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzyłam na ekran to widać było tylko macicę, więc podejrzewam, że gdzieś u ujścia macicy, inaczej było by chyba widać chociaż kawałek. Na opisie mam, że macica ok, że jeden jajowód pogrubiony i że kontrast nie przeszedł przez jajowody. Coś w tym stylu.

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ