X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gliwice/Zabrze/Bytom/Chorzów... lekarz pracujący w tym szpitalu...?
Odpowiedz

Gliwice/Zabrze/Bytom/Chorzów... lekarz pracujący w tym szpitalu...?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z góry Was przepraszam, że ten temat zamieszczam tutaj, ale wiem, ze tu najwiecej doswiadczonych kobiet, najbardziej obeznanych w temacie.

Cześć dziewczyny! Mam na imię Anka, mam już jedną córeczkę- dwuletnią. Udało się dzięki IVF. Rozstaliśmy się z wielu powodów i w końcu jestem szczęsliwą żoną :) Od nowego roku będziemy chcieli starać się z mężem o drugie dziecko ( pierwszy partner mial problemy z nasieniem). Dwa razy z ciekawosci zrobilam test i byla jasna druga kreseczka ale zaraz potem bledla - podejrzewam ze mam problem z 2 faza i musze suplementowac sie luteina- faza lutealna trwa 9-10 dni.

1 ciaza skonczyla sie CC, za waska miednica jak sie potem okazalo i brak postwpu porodu. Druga ciaze tez chce rozwiazac przez CC i teraz moje pytanie ...

Czy ktoras z Was miala planowane CC przez swojego lekarza, ktory NIE PRACUJE w szpitalu, w ktorym mialyscie CC? Mam super lekarke, ale nie pracuje w zadnym szpitalu i boje sie ze ona wystawi mi skierowanie na CC ale w szpitalu nie beda go respektowac ... a nie wyobrazam sobie kolejny raz koszmaru jaki przezylam przy probie sn.

No i wracajac do tematu... czy chodzicie/chodzilyscie do lekarza pracujacego w ktoryms z tych szpitali? Mysle o dr Janosz, ale jakos boje sie szpitala w Bytomiu i zalezy mi na wizytach porannych a te prowadzi tylko w provicie i to za 200 zl...

We wczesniejszej ciazy chodzilam do dr Piekarz i bylam mega zadowolona ale nie pracuje w zadnym szpitalu. Dr Kucharek tez nie...

Milego wieczoru dziewczyny!
    PS... milo tu wrocic :)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 21:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic?

• ślązaczka Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytasz o dr Kucharek - on czy ona? ;-)

wife_of_trucker lubi tę wiadomość

I IMSI 13.05.2016 :-(
    II IMSI 15.07.2016 :-(
    III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213 :-)
    f2wlp07w6gdg3lo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ślązaczka wrote:
    Pytasz o dr Kucharek - on czy ona? ;-)
    Witaj. O Panią dr :) ona pracuje w gyncentrum, a ta klinika bardzo mi odpowiada. Jej maz wiem ze pracuje w szpitalu w Swietochlowicach, ale jakos wolę kobiety. I wszystko fajnie tylko noje sie ze ona wystawi mi skierowanie na cc a szpital go nie bedzie respektowal tak jak miala moja kolezanka ...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ