X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Godny polecenia ginekolog Lublin!!!
Odpowiedz

Godny polecenia ginekolog Lublin!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żacbia87 Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć:) czy ktoś możne polecić Panią prof.
    Bożenę Leszczyńska-Gorzelak z Lublina...
    jak długo trzeba czekac na wizytę w prywatnym gabinecie i jaka cena za wizytę?

• tolerancyjna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja słyszałam o tej Pani dobre słowa, ale żeby umówić się do niej wizytę chyba trzeba zjeść kilo soli. Mi przez 2 tygodnie dzwonienia po 3 razy w ciągu dnia się nie udało więc zrezygnowałam. Ale może Ty będziesz miała więcej szczęścia :-)

3 x IUI :(
    06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki :(
    08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki :(
    03.19 - start III procedury,
    19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34 :(
    08.06.20 - transfer AZ :(
    07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
    10 tc 💔
    KD - zero zapłodnień
    KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰
  • Majka1981 Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałam, że profesor jest dobra w prowadzeniu ciąży, ale raczej oschła w kontaktach z pacjentkami...

6 inseminacji
    1 ICSI: 5 komórek, 2 zarodki
    2 ICSI w trakcie: 12.2017
    AMH: 0,83
  • zdun Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A polecicie mi jakiegoś ginekologa, najlepiej co przyjmuje prywatnie i nie ma do niego aż takich kolejek? I tak do 100 zł za wizytę?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ