X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Godny polecenia ginekolog Lublin!!!
Odpowiedz

Godny polecenia ginekolog Lublin!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żacbia87 Nowa

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć:) czy ktoś możne polecić Panią prof.
    Bożenę Leszczyńska-Gorzelak z Lublina...
    jak długo trzeba czekac na wizytę w prywatnym gabinecie i jaka cena za wizytę?

• tolerancyjna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja słyszałam o tej Pani dobre słowa, ale żeby umówić się do niej wizytę chyba trzeba zjeść kilo soli. Mi przez 2 tygodnie dzwonienia po 3 razy w ciągu dnia się nie udało więc zrezygnowałam. Ale może Ty będziesz miała więcej szczęścia :-)

3 x IUI :(
    06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki :(
    08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki :(
    03.19 - start III procedury,
    19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34 :(
    08.06.20 - transfer AZ :(
    07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
    10 tc 💔
    KD - zero zapłodnień
    KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰
  • Majka1981 Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałam, że profesor jest dobra w prowadzeniu ciąży, ale raczej oschła w kontaktach z pacjentkami...

6 inseminacji
    1 ICSI: 5 komórek, 2 zarodki
    2 ICSI w trakcie: 12.2017
    AMH: 0,83
  • zdun Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A polecicie mi jakiegoś ginekologa, najlepiej co przyjmuje prywatnie i nie ma do niego aż takich kolejek? I tak do 100 zł za wizytę?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ