X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GRAVITA ŁÓDŹ (HSG)
Odpowiedz

GRAVITA ŁÓDŹ (HSG)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, założyłam ten wątek bo nie mogłam nic znaleźć na forum o tej klinice. Z góry przepraszam jeśli jednak coś było i przeoczyłam....

Słuchajcie jestem na etapie poszukiwania kliniki gdzie mogłabym zrobić HSG....aktualnie rozważam właśnie m.in.Gravitę. Czy któraś z Was robiła może to badanie w tej klinice? Jeśli macie jakiekolwiek informacje w tym temacie to będę bardzo wdzięczna za podzielenie się swoimi doświadczeniami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z Was nie miała żadnych doświadczeń z Gravita? ;(

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem prawie z Łodzi i nigdy o niej nie słyszałam.
    Gdzie się znajduje- od dawna?

Ja jeździłam aż do Kutna do szpitala, druga miałam w Madurowiczu.

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest prywatna klinika leczenia niepłodności. Znajduje się w Lodzi przy ul. Kniaziewicza. A od jak dawna to szczerze mowiac nie wiem :) Mają swoją str w necie to możesz sobie spojrzeć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 18:31

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvuś wrote:
    Ja jestem prawie z Łodzi i nigdy o niej nie słyszałam.
    Gdzie się znajduje- od dawna?

Ja jeździłam aż do Kutna do szpitala, druga miałam w Madurowiczu.
    Nie slyszalas bo nie dostala sie nawet do programu mz, ani tego z urzedu miasta ;)

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gravita to chyba taka mała klinika, tez o niej kiedyś myślałam, ale jakoś mnie nie przekonała. I jeszcze to, że jest malo znana. Dlatego wybrałam Gametę.

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez o tej klinice malo słyszalam tylko gdzieś wyczytałam, ze tam robią HSG i dlatego się zainteresowałam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ