X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GRAVITA ŁÓDŹ (HSG)
Odpowiedz

GRAVITA ŁÓDŹ (HSG)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, założyłam ten wątek bo nie mogłam nic znaleźć na forum o tej klinice. Z góry przepraszam jeśli jednak coś było i przeoczyłam....

Słuchajcie jestem na etapie poszukiwania kliniki gdzie mogłabym zrobić HSG....aktualnie rozważam właśnie m.in.Gravitę. Czy któraś z Was robiła może to badanie w tej klinice? Jeśli macie jakiekolwiek informacje w tym temacie to będę bardzo wdzięczna za podzielenie się swoimi doświadczeniami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadna z Was nie miała żadnych doświadczeń z Gravita? ;(

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem prawie z Łodzi i nigdy o niej nie słyszałam.
    Gdzie się znajduje- od dawna?

Ja jeździłam aż do Kutna do szpitala, druga miałam w Madurowiczu.

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest prywatna klinika leczenia niepłodności. Znajduje się w Lodzi przy ul. Kniaziewicza. A od jak dawna to szczerze mowiac nie wiem :) Mają swoją str w necie to możesz sobie spojrzeć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 18:31

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvuś wrote:
    Ja jestem prawie z Łodzi i nigdy o niej nie słyszałam.
    Gdzie się znajduje- od dawna?

Ja jeździłam aż do Kutna do szpitala, druga miałam w Madurowiczu.
    Nie slyszalas bo nie dostala sie nawet do programu mz, ani tego z urzedu miasta ;)

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gravita to chyba taka mała klinika, tez o niej kiedyś myślałam, ale jakoś mnie nie przekonała. I jeszcze to, że jest malo znana. Dlatego wybrałam Gametę.

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez o tej klinice malo słyszalam tylko gdzieś wyczytałam, ze tam robią HSG i dlatego się zainteresowałam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ