X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Ostrava
Odpowiedz

Gyncentrum Ostrava

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem ciekawa czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia z ta klinika...ja wybralam ja z polecenia lekarza i przy okazji odleglosc mi odpowiada... Narazie jestem zadowolona. Z komunikacja tez niema problemow...pielegniarki staraja sie mowic po polsku a lekarz sobie bardzo dobrze radzi...a wy jakie macie doswiadczenia?

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESTEM ZAWIEDZIONA OSTRZEGAM NIE KORZYSTAJCIE Z TEJ KLINIKI DLA NAS TO BYLA PORAZKA STRATA PIENIEDZY A PRZEDEWSZYTKIM CZASU

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • rybka33 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,mam do odsprzedania zastrzyki do procedury in vitro.Menopur 600 IU FSH+600 IU LH,cetrotide 0,25 mg,5 szt.,oraz elonva 100 mikrogramów z datą ważności do końca października tego roku.W razie zainteresowania którymkolwiek preparatem proszę o kontakt na email: [email protected] Jestem z okolic Olsztyna.

:(
  • anemic Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również nie polecam Ostrawy. Jak napisala Kasia strata czasu i pieniędzy. U mnie przeprowadzono inseminację ( bez jakichkolwiek badań oprócz wirusoligii), bez konkretnego wywiadu. Inseminacja bez stymulacji, bez monitoringu. W trakcie inseminacji lekarz...odebrał telefon...
    Polecam za to gyncetrum katowice. Mi Ostrawę też polecił lekarz. Jak się okazało- mój gin to znajomy tego z Ostrawy. Czyli pewnie kase ma za pacjentki.

f2w33e3krygmun4e.png

12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5

22.06 transfer-5t 5dz - Strata :(
    ANA 2 - dodatni 1:320
    NK: 50,1%, hashimoto
  • Aneekk Debiutantka

Wysłany: 6 października 2020, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Pozostały mi leki (za dużo lekarz przepisał )
    Neoparin
    Cyclogest
    Duphaston

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ