Gyncentrum Ostrava
-
witam jestem ciekawa czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia z ta klinika...ja wybralam ja z polecenia lekarza i przy okazji odleglosc mi odpowiada... Narazie jestem zadowolona. Z komunikacja tez niema problemow...pielegniarki staraja sie mowic po polsku a lekarz sobie bardzo dobrze radzi...a wy jakie macie doswiadczenia?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam dziewczyny,mam do odsprzedania zastrzyki do procedury in vitro.Menopur 600 IU FSH+600 IU LH,cetrotide 0,25 mg,5 szt.,oraz elonva 100 mikrogramów z datą ważności do końca października tego roku.W razie zainteresowania którymkolwiek preparatem proszę o kontakt na email: [email protected] Jestem z okolic Olsztyna.
-
Ja również nie polecam Ostrawy. Jak napisala Kasia strata czasu i pieniędzy. U mnie przeprowadzono inseminację ( bez jakichkolwiek badań oprócz wirusoligii), bez konkretnego wywiadu. Inseminacja bez stymulacji, bez monitoringu. W trakcie inseminacji lekarz...odebrał telefon...
Polecam za to gyncetrum katowice. Mi Ostrawę też polecił lekarz. Jak się okazało- mój gin to znajomy tego z Ostrawy. Czyli pewnie kase ma za pacjentki.
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -