X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Ostrava
Odpowiedz

Gyncentrum Ostrava

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem ciekawa czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia z ta klinika...ja wybralam ja z polecenia lekarza i przy okazji odleglosc mi odpowiada... Narazie jestem zadowolona. Z komunikacja tez niema problemow...pielegniarki staraja sie mowic po polsku a lekarz sobie bardzo dobrze radzi...a wy jakie macie doswiadczenia?

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JESTEM ZAWIEDZIONA OSTRZEGAM NIE KORZYSTAJCIE Z TEJ KLINIKI DLA NAS TO BYLA PORAZKA STRATA PIENIEDZY A PRZEDEWSZYTKIM CZASU

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • rybka33 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,mam do odsprzedania zastrzyki do procedury in vitro.Menopur 600 IU FSH+600 IU LH,cetrotide 0,25 mg,5 szt.,oraz elonva 100 mikrogramów z datą ważności do końca października tego roku.W razie zainteresowania którymkolwiek preparatem proszę o kontakt na email: [email protected] Jestem z okolic Olsztyna.

:(
  • anemic Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również nie polecam Ostrawy. Jak napisala Kasia strata czasu i pieniędzy. U mnie przeprowadzono inseminację ( bez jakichkolwiek badań oprócz wirusoligii), bez konkretnego wywiadu. Inseminacja bez stymulacji, bez monitoringu. W trakcie inseminacji lekarz...odebrał telefon...
    Polecam za to gyncetrum katowice. Mi Ostrawę też polecił lekarz. Jak się okazało- mój gin to znajomy tego z Ostrawy. Czyli pewnie kase ma za pacjentki.

f2w33e3krygmun4e.png

12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5

22.06 transfer-5t 5dz - Strata :(
    ANA 2 - dodatni 1:320
    NK: 50,1%, hashimoto
  • Aneekk Debiutantka

Wysłany: 6 października 2020, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Pozostały mi leki (za dużo lekarz przepisał )
    Neoparin
    Cyclogest
    Duphaston

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ