X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Halotyp M2 w genie ANAXA 5
Odpowiedz

Halotyp M2 w genie ANAXA 5

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Profoxowa Nowa

Wysłany: 29 października, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc.
    Jestem Marta, jestem podwoch poronieniach pierwsze w czerwcu 2024 drugie w marcu 2025, oba w okolicy 9/12 tyg, obumarcie zarodka.. w drugiej ciazy brałam luteine.. gdy sie ogarnęliśmy z całego szoku, pochowaliśmy córeczkę, ruszyliśmy z narzeczonym w diagnostyke, kariotypy u obojga okej, a narzeczonego stwierdzony Haplotyp M2 w genie Anaxa 5. Nie mieliśmy jeszcze konsultacji z genetykiem, ale byłam z wynikami u mojego ginekologa dr powiedział ze od pozytywnego testu natychmiast heparyna. Czy, któraś z Was była w takiej sytuacji? Jakie były działania gdy zaszłyście w ciążę? Rozszerzaliscie diagnostykę genetyczna?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ