Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Histeroskopia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Zakładam nowy wątek poniewaz nie mogłam nic znaleźć. Napewno przyda się ten wątek dla osób które mają pytania dotyczące histeroskopii

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam raz jeszcze
    Czy któraś z was miała.histeroskopie? U mnie wykryto po stymulacji owulacji maleńkiego polipa w endometrium.
    Jak wyglądał zabieg, jakie są zalecenia po? Mozna jeszcze w tym.smaym cyklu starać się o bobasa?

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo

• redka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, ja miałam histero polipa we wrześniu, zabieg odbył się w znieczuleniu ogólnym, trwał ok. 15min, tego samego dnia wypis do domu. Nie ma się czego obawiać

Równo 2 lata starań.
    12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
    01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨‍👩‍👦 3240g 8:40
    gg64qtkfpvxcwhqx.png
  • KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    redka wrote:
    Witaj, ja miałam histero polipa we wrześniu, zabieg odbył się w znieczuleniu ogólnym, trwał ok. 15min, tego samego dnia wypis do domu. Nie ma się czego obawiać
    A jak że staraniem, mozna było w tym samym cyklu starać się o maleństwo?

• blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2021, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po histero najlepiej odczekać do miesiączki ze staraniami :) czułostkowym w którym mamy histero odpuszczamy a zaczynamy się starać w nowym :)
    Sam zabieg który jest w znieczuleniu ogólnym jest okej :) po zabiegu lepiej się oszczędzać, odpocząć, nie prowadzić auta, nie brać gorących kąpieli, nie dźwigać nic ciężkiego :) zjeść sobie coś lekkostrawnego :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ