X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Histeroskopia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Zakładam nowy wątek poniewaz nie mogłam nic znaleźć. Napewno przyda się ten wątek dla osób które mają pytania dotyczące histeroskopii

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam raz jeszcze
    Czy któraś z was miała.histeroskopie? U mnie wykryto po stymulacji owulacji maleńkiego polipa w endometrium.
    Jak wyglądał zabieg, jakie są zalecenia po? Mozna jeszcze w tym.smaym cyklu starać się o bobasa?

• KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo

• redka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, ja miałam histero polipa we wrześniu, zabieg odbył się w znieczuleniu ogólnym, trwał ok. 15min, tego samego dnia wypis do domu. Nie ma się czego obawiać

Równo 2 lata starań.
    12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
    01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨‍👩‍👦 3240g 8:40
    gg64qtkfpvxcwhqx.png
  • KoszulkaUlka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    redka wrote:
    Witaj, ja miałam histero polipa we wrześniu, zabieg odbył się w znieczuleniu ogólnym, trwał ok. 15min, tego samego dnia wypis do domu. Nie ma się czego obawiać
    A jak że staraniem, mozna było w tym samym cyklu starać się o maleństwo?

• blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2021, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po histero najlepiej odczekać do miesiączki ze staraniami :) czułostkowym w którym mamy histero odpuszczamy a zaczynamy się starać w nowym :)
    Sam zabieg który jest w znieczuleniu ogólnym jest okej :) po zabiegu lepiej się oszczędzać, odpocząć, nie prowadzić auta, nie brać gorących kąpieli, nie dźwigać nic ciężkiego :) zjeść sobie coś lekkostrawnego :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ