X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia Janowiec Sydor Ludwin
Odpowiedz

Histeroskopia Janowiec Sydor Ludwin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 9 maja, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny proszę pomóżcie mi do jakiego dr najlepiej się udać na histeroskopie mam macice cała w zrostach dr Janowiec Ludwin czy Sydor ? Jakie są koszty wykonania tego zabiegu u tych lekarzy prosze o pomoc

Aneciulka1989
  • NovaStaraJa Przyjaciółka

Wysłany: 9 maja, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podchodziłam w marcu do mini-histeroskopii u dr Janowca. Znieczulenie miejscowe, wiec odrazu mozna jechac do domu. Dodatkowo, podczas zabiegu doktor tłumaczy co widzi i z czym to się wiąże, więc odrazu ma się informację zwrotną. Za zabieg + wycinki zapłaciłam 3700zł.

Starania od 2018
    4x iui
    05.2022 - FET 4AA -> 01.2023 córeczka

Starania o drugiego bobasa od 10.2024
    11.2024 - FET 4CB - ciaza biochemiczna 💔
    01.2025 - FET 4AB (6dniowy) nieudany
    03.2025 - histeroskopia - widoczny w badaniu stan zapalny endometrium, CD138 ujemne, nisza po CC

05.2025 - przygotowania do 2 procedury
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ