WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia operacyjna na NFZ ?
Odpowiedz

Histeroskopia operacyjna na NFZ ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asinek Przyjaciółka

Wysłany: 17 maja 2021, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpitale luxmed mają podpisaną umowę z nfz. W Warszawie trzeba np. zadzwonić do placówki, umawiają Cię na konsultację ( idziesz już z wystawionym skierowaniem) , badają Cię i mówią na kiedy był by termin. Ja byłam na początku mają a termin mam na 8 lipca, więc tragedii nie ma.

• Natalia___ Autorytet

Wysłany: 17 maja 2021, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej!
    Oczywiście, jak najbardziej.
    Skąd jesteś? Jeśli chodzi o ślask, to skierowanie wystawione w lutym(od ginekologa) , a pod koniec marca miałam już operacje, jeden dzień i do domu. Jedna klinika zaproponowała mi prywatnie za ok 3 tysiące, oczywiście pożegnałam się z nimi.
    Powodzenia! 🙏

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ