X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HSG Kartuzy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Blanka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy któraś z Was miała robione badanie hsg w szpitalu w Kartuzach? Dzwoniłam tam i powiedziano mi, że badanie robią od razu bez wyznaczania terminu, trzeba pojechać na czczo i być o 7.30 na izbie przyjęć. Będę wdzięczna jeśli napiszecie jak przebiega takie badanie w Kartuzach i czy dają znieczulenie lub jakieś środki. Bardzo się boje.

Starania od 2017 roku
    Ja - 42 lat, on- 44 lata
    On- niskie parametry nasienia, SM
    AMH- 0.29, FSH -13,90
    12.06.2020 - IUI 1 - nieudana
    06.07.2020 r. - IUI 2- nieudana
    26.08.2020- IUI 3 - nieudana
    09.2024- ivf 1- Stediril, Bemfola, Menopur, Gonapeptyl. Pęcherzyk 10 mm. Stymulacja przerwana. Brak reakcji na leki.
    09.2024- priming estrogenowy, Duphaston
    10.2024 -ivf 2 - Mensinorm 300-450 Rekovelle 12.0, Clostilbegyt, 5 pęcherzyków, Stymulacja przerwana.
    11.2024 - Primolut nor
    2025 - in vitro na cyklu naturalnym?
  • patkalopatka Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Robiłam HSG w Kartuzach, chciałabym zrobić jeszcze histeroskopie z biopsją endometrium. W skrócie 4 lata starań, 0 ciąży, wszystkie wyniki w normie. Nie chcę podchodzić do invitro bez tak podstawowych badań, a już 3 ginów stwierdziło, że nie ma podstaw... od kogo w Trójmieście dostałyście skierowanie na histero na nfz? Przyjmę wszelkie polecajki. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ