HSG na Ujastku w Krakowie (nfz)
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziś dostałam skierowanie na badanie drożności jajowodów z ewentualna laparoskopia jeśli będzie potrzeba. Ze skierowaniem mam się udać do Szpitala na Ujastek w Krakowie.
Będę wdzięczna za opinie dziewczyn które miały tam zabieg, mam nadzieję że kilka się znajdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJacek Franczak. Przyjmuje w kilku miejscach w Krakowie. Czy polecam... Prowadził moja pierwsza ciążę bardzo dobrze, jest moim stałym ginekologiem od 5 lat. Gdy zaczęłam mieć problemy z zajściem w druga ciążę również chodziłam do niego, gdy po 8 miesiącach nie było efektu poszłam na konsultacje do innego (dr Szlachcic Macierzyństwo) lecz nie byłam zadowolona (każdy ma inne oczekawania) wiec wróciłam do Franczaka... O skierowaniu na HSG mówił juz wcześniej, ja zdecydowałam się teraz. Dr Franczak mówi ze gdy on przestaje juz sobie radzić z problemem zajścia w ciążę swoje pacjentki wysyła do dr Janeczek albo Janeczko z Kliniki Parents.
Dr Franczak moim zdaniem jest lekarzem godnym polecenia, ma specyficzny styl bycia który nie każdemu musi odpowiadać. -
Dziękuje za info i w takim razie będę się do niego dobijać bo nie mam zamiaru czekać do lipca Ja chodziłam do Żabińskiej, Łabiaka, Eqwautu, Witalisza, a obecnie do prof Krzyśka ... No to widzę że mamy ten sam problem bo ja też nie mogę zajść w drugą ciąże Mam syna 6 - lat, ponad dwa lata temu poroniłam i od tamtej pory nie mogę zaciążyć a niby wszystkie badania są ok - mąż miał nawet seminogram i też ok. Brakuje mi tylko tego hsg a tak to jestem zbada od A do Z i wyniki Ok i już brakuje mi sił i woli walki o rodzeństwo dla synkasasanka85
-
nick nieaktualny
-