X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

hydrotubacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anusiakt Znajoma

Wysłany: 9 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam (miałam ) niestety niedrożne oba jajowody. W maju przeszłam dwukrotnie zabieg hydrotubacji jajowodów. Pod wpływem objawów jakie zgłaszałam lekarz stwierdził,że zabieg udał się i do końca sierpnia dał czas na zajście w ciążę. Niestety 21 dostałam miesiączkę, teraz niebawem termin kolejnej, a ja wciąż liczę na powodzenie:-(.
    Bardzo proszę dziewczyny,które przeszły hydrotubację aby opisały swoje spostrzeżenia na ten temat. Proszę o nadzieję... Pozdrawiam.

[*] 20.11.2015
  • godaweri Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochana nie przechodziłam tego, ale slyszalam, ze w Lublinie udrazniaja jajowody, tam to robilas?

• anusiakt Znajoma

Wysłany: 10 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. W szpitalu w Ostrowcu na ubezpieczenie. W Lublinie podobno udrażniają jajowody radiolodzy.Można o tym poczytać http://radiologia-zabiegowa.pl/index.php?s=rad_zab_18.

[*] 20.11.2015
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ