X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

hydrotubacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anusiakt Znajoma

Wysłany: 9 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam (miałam ) niestety niedrożne oba jajowody. W maju przeszłam dwukrotnie zabieg hydrotubacji jajowodów. Pod wpływem objawów jakie zgłaszałam lekarz stwierdził,że zabieg udał się i do końca sierpnia dał czas na zajście w ciążę. Niestety 21 dostałam miesiączkę, teraz niebawem termin kolejnej, a ja wciąż liczę na powodzenie:-(.
    Bardzo proszę dziewczyny,które przeszły hydrotubację aby opisały swoje spostrzeżenia na ten temat. Proszę o nadzieję... Pozdrawiam.

[*] 20.11.2015
  • godaweri Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochana nie przechodziłam tego, ale slyszalam, ze w Lublinie udrazniaja jajowody, tam to robilas?

• anusiakt Znajoma

Wysłany: 10 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. W szpitalu w Ostrowcu na ubezpieczenie. W Lublinie podobno udrażniają jajowody radiolodzy.Można o tym poczytać http://radiologia-zabiegowa.pl/index.php?s=rad_zab_18.

[*] 20.11.2015
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ